NAV har opprettet et nytt møtested i knutepunktet på det gamle rådhuset i Svelvik. Hver dag fra klokken 12 til 14 kan du møte en representant fra NAV. Har du spørsmål om noen av NAV sine tjenester, stikk innom for en prat.

Ved knutepunktet kan du benytte PC, få veiledning og hjelp med NAVs selvbetjeningsløsninger og få informasjon om hvordan du kan søke ulike ytelser. Det gis tips til den som er på jobbjakt, og vil du bare pusse på CV-en, kan du få gode råd.

Kristine Lieng fra NAV Svelvik
BILDE: – Her er ingen spørsmål for små, vi hjelper folk her og nå, eller ordner med timeavtale om det er nødvendig, sier Kristine Lieng

Har du allerede en avtale med din NAV-veileder, da møter du opp i NAV sine gamle lokaler.

Økonomisk veiledning

NAV har erfaring med at personlig økonomistyring kan være utfordrende for mange. Derfor har de drop-in på økonomisk råd og veiledning. Torsdager fra 12-13 er gjeldsrådgiver Erik Sunne å treffe i knutepunktet og han tilbyr lettere økonomisk veiledning. Du kan avtale time for gjeldsrådgivning, om det skulle være behov for det.
 

Erik Sunne fra NAV Svelvik
BILDE: – Vi ønsker at folk skal komme for å få råd og veiledning før problemene går på helsa løs, sier gjeldsrådgiver Erik Sunne.

Han har erfaring med å bistå i tunge gjeldssaker, og vet at det kan finnes løsninger selv om regningsbunkene har tårnet seg opp.

– Vi ønsker å være mer tilgengelig for Drammens befolkning i Svelvik-området. Målet er at terskelen skal være lav for å ta kontakt, sier avdelingsleder i NAV Drammen Anita Rønningen.

NAV Låne PC
BILDE: Ved knutepunktet kan du låne PC og skrive ut dokumenter.

Tilbud ved Knutepunkt Svelvik:

  • Råd og veiledning på NAVs selvbetjeningsløsninger
  • Lån av PC
  • Kopiering og utskrift
  • Råd og veiledning på CV og søknader
  • Jobbsøkertips
  • Informasjon om NAV sitt kurstilbud
  • Økonomisk råd og veiledning

– Etter hvert vil det komme flere tilbud ved knutepunktet, avslutter Rønningen.