Er det noe du lurer på i lys av koronatiltakene som videreføres, nye bestemmelser eller generelt om korona? Nå kan du og andre få svar på aktuelle spørsmål om korona – på direkten – torsdag 3. desember klokka 14.00.

Drammen kommune og Drammens Tidende plukker ut så mange spørsmål som mulig, som er stilt i kommentarfeltet på deres Facebook-sider. Spørsmålene stilles videre til kommunalsjef Hjemmetjenester og institusjon, Trine Aas og Madli Indseth, virksomhetsleder for Medisinskfaglig virksomhet og leder av Smittevernrådet.

Trine Aas fra pressekonferanse
BILDE: Trine Aas, kommunalsjef Hjemmetjenester og institusjon.

De to svarer på direktesendingen torsdag 3. desember klokka 14.00 på drammen.kommune.no og dt.no. Og på kommunens og avisens facebook-sider.

Spørsmålene kan sendes per e-post til hege.bakken@dt.no, eller stilles via Drammen kommunes og DTs kommentarfelt på Facebook.

Frist til å sende inn spørsmål er torsdag 3. desember klokka 11.00.