Visste du at innbyggere, lag og foreninger kan leie kommunens lokaler, anlegg og utstyr?

Drammen kommune tar i bruk et nytt system for leie og utlån av kommunens lokaler, anlegg, uteområder og utstyr. Systemet heter "Aktiv kommune" og er en nettløsning for å gjøre kommunale ressurser lettere tilgjengelig.

Trinn 1 av nettløsningen er nylig lansert. I løpet av 2022 vil flere ressurser bli tilgjengelig i løsningen.

Følgende lokaler er gjort tilgjengelig i første omgang:

• 4 lokaler på Knutepunkt Mjøndalen
  • 2 lokaler på Knutepunkt Svelvik
  • 4 lokaler på Knutepunkt Åskollen
  • 2 lokaler på Knutepunkt Strømsø
  • Åskollen skole
  • Danvik skole

Skriv inn stedsnavn

For å finne ledige lokaler skriver du stedsnavnet der du ønsker å leie noe. Da kommer det flere muligheter opp. Skriv for eksempel Mjøndalen, da kommer både innbyggertorget og biblioteket i Mjøndalen bibliotek opp som søketreff.

Bilde av søkefunksjonen i bookingløsningen
BILDE: Skriv inn stedsnavn når du skal søke etter ledige lokaler. Da kommer forslag automatisk opp.

Her finner du bookingløsningen

Les mer om bookingløsningen