Deler av lysløypenettet vil de nærmeste dagene blir strødd for at turgåere skal gå tryggere i marka. Men det er også fortsatt skimuligheter.

På bragernessida vil det bli strødd i løypenettet fra Stiboltkrysset ned til Kloptjern/Strøtvedt. På strømsøsida vil det strøs fra Drafnhuset, Kølabånn/Hellashytta og ned til Galterud.

Turgåere henstiller til å gå varsomt, da løypene enkelte steder fremdeles er islagte.

Skiturmuligheter

Vinteren er ikke helt over selv her i lavlandet. Fortsatt kjøres det skiløyper i Drammen kommune. I dag har løypemannskaper vært ute og kjørt følgende steder:

Mjøndalsskogen:
Lysløypa ved MIF-hytta. Bremsarunden, Nedbergdammene, Fisketretjenna, rundt Sirikirke og Dammyr.

Finnemarka:
Fra Ulevann, Dypingen, rundt Vrangla, Svarthavna, Vrangen, Solbergvannet, Korpetjern og Huskombusk.

Generelt er det fremdeles brukbare forhold, men vær ekstra oppmerksom i utforkjøringene.

God tur og hold avstand til hverandre.

Spørsmål?
Ta kontakt med Bjørn Ringstad på telefon 906 93 805.