Det er mye mange lurer på om korona og koronaviruset. Torsdag fikk mange svar på sine spørsmål under en direktesending strømmet fra rådhuset i Drammen.

Klokken 14.00 i dag var smittevernoverlege Einar Sagberg, Thomas Larsen Sola, kommunalsjef for skole og kommuneadvokat Ingvild Bråthen på plass på rådhuset i Drammen for å svare på spørsmål fra innbyggerne.

Her kan du se hele sendingen:

Sendingen var et samarbeid med Drammens Tidende, så politisk redaktør i Drammens Tidende, Hege Breen Bakken stilte spørsmålene.

Det handlet blant annet om karantenebestemmelsene. Hvordan skal  for eksempel studenter forholde seg om de skal komme hjem til jul?

Og hva med reglene på skole. Hvordan overholdes avstanden mellom kohortene for eksempel?

I tillegg pratet Einar Sagberg og generelle smittevernregler, samt viktigheten av riktig bruk av munnbind. Men han påpekte samtidig at det er viktigere å holde avstand.

Eianr sagberg i blå genser
BILDE: Smittevernoverlege Einar Sagberg.