I løpet av det siste døgnet har Drammen kommune fått beskjed om at to innbyggere som har vært smittet av koronaviruset, er døde.

Begge to var eldre personer som bodde på sykehjem i Drammen kommune. Den ene var en kvinne i 80-årene som hadde underliggende sykdommer og bodde på Fredholt bo- og servicesenter. Ytterligere opplysninger om den andre døde er ikke avklart med de pårørende ennå.

- Mine tanker og medfølelse er hos de pårørende som har fått en trist beskjed ved inngangen til påskehøytiden. Vi nå mistet ti innbyggere i Drammen kommune som følge av koronasmitte i løpet av snaue to uker. Dette berører oss alle og minner oss på hvor alvorlig koronautbruddet er og hvorfor det er viktig at vi alle gjør det vi kan for å begrense smittespredningen, sier ordfører Monica Myrvold Berg.

Det er nå til samme ni personer i Drammen kommune som er døde etter å ha fått påvist koronasmitte.