Vaksinasjonsutstyret på plass

I januar starter vaksinasjon mot Covid-19 i Drammen, og i dag ble sprøyter, sprøytespisser og sprittørk levert fra Helsedirektoratet. Utstyret er på lager i Drammen og klar til bruk i begynnelsen av januar.

Virksomhetsleder Kari Johanne Tønnesen, omsorgstjenesten Tangen, Marienlyst og Grønland, tar imot en stor varebil. Den rommer brune esker med vaksinasjonsutstyr fra Helsedirektoratet: sprøyter, sprøytespisser og sprittørk. 

Vaksinasjonsutstyr sprøyter og sprøytespisser
BILDE: Eskene inneholder sprøyter og sprøytespisser, samt sprittørk som skal brukes når vaksineringen mot Covid-19 starter i begynnelsen av januar. Alle foto: Birgitte Simensen Berg

– Vaksinasjonsutstyret vi har mottatt i dag skal dekke hele Drammen kommunes behov når covid-19-vaksineringen starter i begynnelsen av januar, og vi er i full gang med å planlegge vaksineringa, sier Tønnesen, og åpner ei av eskene for å sjekke at alt er på plass. Og det er det.

De første som får covid-19 vaksinen er beboere på sykehjem.

Virksomhetsleder Kari Johanne Tønnesen sjekker vaksinasjonsutstyret i eskene
BILDE: Virksomhetsleder Kari Johanne Tønnesen i Omsorgstjenesten Tangen, Marienlyst og Grønland sjekker vaksinasjonsutstyret i eskene fra Helsedirektoratet.