Drammen kommune har ledig bod for helårsleie fra 1. august, for salg av blomster på Bragernes torg. Uteareal på inntil 64 m² kan leies som tillegg.

Lokalet er sentralt plassert på torget, og er et kjent og kjært element i bybildet.

Lokalet er på 23 m² (3,7 x 6,4 m). Den er oppført i stål og glass og er nyoppusset innvendig.

Det er strøm, vann og ventilasjonsanlegg i boden. Det monteres i sommer markiser på forsiden og persienner på kort- og baksidene.

For å sikre aktivitet på torget vil det stilles krav om åpningstid minimum seks dager hver uke, det kan holdes åpent hele uken dersom man ønsker det.

Leiepriser per 2021:

• Bod, kr 67 000 årlig
  • Strøm, kr 5000 årlig
  • Vann og avløp fakturer etter målt forbruk. Leietaker vil måtte tegne avtale for vann og avløp.
  • Uteareal, kr 36 per kvadratmeter i måneden.

Visning

Vi vil ha fellesvisning av lokalet torsdag 17. juni kl. 10.00. Anbefaler interesserte å delta på denne før søknad sendes.

• Adresse: Bragernes torg 3b, 3017 Drammen

Tildeling skjer etter søknad og kommunen vil inngå leieavtale med den som kommunen anser som mest solid.

Har du spørsmål, kontakt Per Olav Horne på telefon 905 56 171.

Send søknad

Post:

• Drammen kommune
    Samferdsel vei- og parkforvaltning
    Postboks 7500, 3008 Drammen

E-post:

Søknaden må merkes: 21/24594

Innhold i søknaden

Søknaden skal inneholde:

• komplette firmaopplysninger
  • utvidet skattattest RF-1507
  • utfyllende beskrivelse av konsept.

Frist

Søknadsfrist er fredag 16. juli 2021.