140 innspill til hvordan arealene i kommunen skal brukes

Da fristen for å sende innspill og planforslag gikk ut i september, var det kommet inn om lag 140 forslag. Også høringen av kommuneplanens samfunnsdel, politikernes forslag til visjoner og mål for drammenssamfunnet er avsluttet.

- Bli med å påvirke byutviklingen i Drammen

Ordfører inviterer næringsaktører i kommunen til dialogseminar om by- og sentrumsutvikling i Drammen, og om hvordan dette kan bidra til å styrke vår regionale posisjon.

Sist endret:

Nå kan du si hva du mener om både samfunnsdel og arealdel

I perioden 21. juni til 13. og 15. september har du anledning til å mene noe om politikernes forslag til hvordan drammenssamfunnet skal se ut i 2040 og hvordan vi skal komme dit. I tillegg du kan gi din tilbakemelding om hvordan arbeidet med ny arealdel er lagt opp, og sende inn forslag til hvordan vi skal bruke arealene i kommunen.

Sist endret:

Podkast om kommuneplanen - av og for ungdom

Hvordan gjøre politikk spennende for ungdom? Et mulig svar er dette: En podkast. Nylig ble PlanPodden - en podkast om politikk for og med ungdom, lansert.

Bestill nettmøte med politikerne

Politikerne har satt mål for drammenssamfunnet i 2040. Nå inviterer de til innbyggersamtale på nett. Du kan melde deg på for å gi dine tanker og innspill til politikernes mål og visjoner.

Sist endret:

Politikerne ber om din tilbakemelding

Hvordan mener du drammenssamfunnet skal se ut i 2040? Høsten 2020 startet arbeidet med å lage en ny plan for Drammen kommune, og nå inviterer politikerne deg som innbygger til å si din mening. Hva mener du er viktig for at Drammen skal være et godt sted å leve?

Sist endret:

Styringsgruppa anbefaler visjon og mål

Den politiske styringsgruppa for prosjektet Drammen 2040 var godt fornøyd med forslaget til visjon: Et godt sted å leve – nær, inkluderende og nytenkende.