Brandengen skole er tegnet av arkitekt Arnstein Arneberg og tatt i bruk i mai 1914. Vi er ca. 540 elever fra 1. til 7. trinn. Brandengen skole ligger på Rundtom i utkanten av Drammen sentrum, med Norbykollen og Tegelverkstomta som flotte uteskoleområder. Vi har gangavstand til marka, Drammenselva og Drammen sentrum og dette gir skolen mange muligheter til aktiv bruk av nærmiljøet.

Brandengen skole utvikler og bygger et godt læringsmiljø for alle skolens elever, ansatte, ledelse og foreldre gjennom positiv handling og deltakelse. Dette gjøres med den skoleomfattende innsatsmodellen PALS.

Brandengen skolen jobber aktivt med fremtidens kompetanse gjennom 1:1 dekning av iPad på alle trinn. Skolen er en FN- og ASP-nett skole. I 2013 ble skolen tildelt Benjaminprisen.  Juryens begrunnelse var: “Arbeidet mot rasisme og diskriminering er synlig gjennom hele skoleåret på Brandengen, og de har et særskilt fokus på tematikken i forbindelse med markeringer av skolestart, FN- dagen, Holocaustdagen, FNs dag for kulturelt mangfold og den store sommerfesten i juni: ”Verden på Brandengen skole og Brandengen skole i verden”.

Brandengen aktivitetsskole er skolefritidsordning før og etter skolen, samt i de fleste ferier. Du kan lese mer om Brandengen AKS ved å følge lenken lenger ned på siden.

Skolen visjon er «Mangfold og Mestring i Mulighetenes skole»

Nøkkelinformasjon

 

  

Null mobbing

Låne lokaler

Ønsker du booke lokaler til møter, øvinger, treninger m.m.?

Telefon

Telefon: 32 04 95 30, SFO 2.-4. trinn: 947 90 859, Paviljongen: 902 22 020

E-post

Besøksadresse

Iver Holtersgate 48
3041 Drammen

Informasjonshefte for elever, foreldre og lærere (pdf)