WRAPS

kr. 76,- per enhet
Kylling, salat og karridressing (hvete, egg)
Gresk salat og rømme (hvete, melk)

LUNSJTALLERKENER

Litt av hvert kr. 196,- per porsjon
 
Røkt ørret med eggerøre (fisk, egg)
Reker med majones (skalldyr, egg)
Roastbiff med remulade (egg, sennep)
Spekeskinke med potetsalat (melk, egg, sennep, selleri)
Brie (melk)
Loff (hvete, rug) & smør (melk)

SPEKEMAT

kr. 196,- per porsjon
 
Spekeskinke (ingen allergen)
Fenalår (ingen allergen)
Morrpølse (ingen allergen)
Eggerøre (egg)
Potetsalat (melk, egg, sennep, selleri)
Loff (hvete, rug) & smør (melk)

CROSS-OVER TALLERKEN

Minimum 25 tallerkener kr. 258,- per porsjon
 
Barbecue marinert kyllingfilet (ingen allergen)
Pastasalat med pestoolje (hvete, melk, cashewnøtter, pinjekjerner)
Krydret spekepølse med ost (melk) & oliven
Chili & lime marinerte reker (skalldyr)
Varmrøkt ørret (fisk)
Marinert lammefilet med hvitløksrømme (melk)
Serveres med boboli (hvete, melk) med hvitløk

SALAT

Salat i serveringsbakk ca. 350 g kr. 94,- per porsjon
Velg blant disse variantene:
Skinke & ost (melk), Kylling (hvete), Reker (skalldyr) eller Gresk (melk)
Velg dressing: Rømmedressing (melk) med hvitløk eller Thousand island (melk, egg, sennep).
Smør (melk) og rundstykker (hvete, egg) følger med.
Erstatt rundstykke med: Boboli (hvete, melk) med hvitløk eller focaccia (hvete, rug, bygg) - tillegg kr. 7,- per porsjon.
I porsjonsform med sveiset lokk, tillegg kr. 8,- porsjon

SUPPE

Lunsjrett (5 dl) kr. 96,- per porsjon
 
Serveres med rundstykke (hvete, egg) eller 3 skiver loff (hvete, rug) og smør (melk).
Smak og annen garnityr etter avtale.
Erstatt rundstykke/loff med: Boboli (hvete, melk) med hvitløk, eller focaccia (hvete, rug, bygg) - tillegg kr. 7,- per porsjon.
I porsjonsform med sveiset lokk - tillegg kr. 8,- per porsjon.

FINGERMAT

Minimum 10 porsjoner                                      
Kanapeer, lefserull m.m. - på forespørsel (melk, soya, hvete)

TAPAS

Minimum 10 porsjoner  
På forespørsel
Sommer, jul eller standard.