Trenger du hjelp til for eksempel å handle eller å hente medisiner når du sitter i karantene? Kommunen har mange frivillige som kan hjelpe deg med store og små oppdrag for å få dagene dine til å bli litt lettere. Ta kontakt med oss på tlf. 32 04 52 00.

Trenger du hjelp?

Alle som trenger hjelp kan melde inn behovet på telefon 32 04 52 00 kl. 8.00-21.00. Ikke vær redd for å spørre hvis det er noe trenger hjelp til.

Har du behov for å prate med noen kan du sjekke våre opprettede rådgivningstelefoner eller ring oss på telefon 32 04 52 00 kl. 8.00-21.00 eller registrer deg i skjemaet under og vi ringer deg tilbake.

Ønsker du å hjelpe?

Kommunen har etablert flere kanaler for å ta imot henvendelser fra innbyggere som ønsker å bidra. Alle som ønsker å bidra kan melde seg. Tusen takk til alle som allerede har meldt seg!
Det er mange som ønsker å være frivillig og vi har for øyeblikket ikke nok oppgaver til alle, men dette kan forandre seg.

Meld deg som frivillig:

Dette er rammene som man må følge som frivillig:

  • Ingen frivillige skal gå inn i hus/leiligheter eller ha direkte fysisk kontakt med personer i hjemmeisolering/hjemmekarantene.
  • Frivillige har taushetsplikt
  • Frivillige skal ikke vurdere helsetilstand eller gi helsefaglige råd, spørsmål skal rettes til fastlege/legevakt.
  • Alle personer i risikogrupper har et selvstendig ansvar for å vurdere hvorvidt de bør bistå i aktiviteten.

Har du helsefaglig bakgrunn?