Vaksinering av studenter

Studenter i Drammen som er folkeregistrert i en annen kommune, vil få tilbud om koronavaksine her dersom de ønsker det. Skal du studere i utlandet, kan du bli fullvaksinert før du reiser.

Er du student i Drammen?

Dersom du er student og oppholder deg i Drammen, og ønsker å få første dose av koronavaksinene i Drammen, ber vi om at du registrerer deg i vårt vaksinesystem, så får du tilbud om time for vaksinering. Det er da viktig at du takker nei til tilbud om vaksinering i din folkeregistrerte kommune.

Hvis du har fått første dose i din hjemkommune og ønsker andre dose i Drammen, må du kontakte studiestedets administrasjon. De vil videreformidle ditt ønske om vaksine til kommunen.

Tilbudet gjelder først og fremst studenter som har lang reisevei til kommunen de er folkeregistret i. Studenter fra nærliggende kommuner oppfordres til å ta vaksinen i hjemkommunen.

Skal du studere i utlandet?

Norske studenter som skal studere, eller skal på utveksling i utlandet tilbys begge vaksinedosene før de reiser fra Norge.

For å få begge vaksinedosene, må du må være folkeregistrert i Drammen kommune, være over 18 år og har gyldig dokumentasjon på at du studerer utenlands. Denne informasjonen må du vise frem når du møter opp til vaksinering.

Gjelder dette deg, ring vaksinetelefonen på nummer 32 04 40 00 og avtal time for vaksinasjon.