På grunn av Covid19 utgår sommersnacks i vanlig form. Vi ser at det blir vanskelig å gjennomføre Sommersnacks på en forsvarlig måte og samtidig treffe bredt. Derfor ønsker vi å holde Undergrunnen junior og Undergrunnen ungdomscafe åpen fra 20. juni til 2. juli og fra 26. juli til 15. august. Vi holder stengt i kun 3 uker, fra uke 28, 29 og 30 (4. juli-24. juli).

Sommersnacks har vært et tilbud for barn og unge i Drammen kommune. Tidligere aktitviteter har vært besøk på Sommarland, Tusenfryd.

Alle lag og foreninger er velkomne til å bidra. Enten med aktiviteter eller personer som kan bistå i gjennomføringen. Benytt kontaktinfo.
krepsefiske, skating og inline, kunst og lek i vannkanten og mye annet.

Åpningstiden blir noe endret for juniorklubben.
Juniorklubben er åpen onsdager kl. 09.00 - 15.00.
Undergrunnen ungdomskafé fredag fra kl. 17.00 - 22.00

Vi finner på litt forskjellig aktiviteter alt ettersom som hva som er lov og i forhold til antall besøkende. Vi kan ta en tur på badestranda, skogtur, fisketur, bålpannelunsj, hobbyaktiviteter, ballspill og mye annet! For ungdommene kan vi også dra på kino, åpen scene og konserter.

Ta kontakt:

Forsikring

Alle aktivitetene foregår på eget ansvar. Drammen kommune har ikke egen forsikring på denne typen aktiviteter. Familiens/barnets egen ferie/fritids forsikring må eventuelt benyttes.

Refundering og avlysning

Vi refunderer ikke egenandelen for plasser som ikke blir benyttet. Vi ønsker allikevel å få beskjed, slik at det er mulig å overdra plassen til andre som står på venteliste. Egenandel refunderes om arrangement blir avlyst.

Bekreftelse på tildelt plass

Etter påmelding vil du få en bekreftelse på e-post, der det står om du har fått plass, eller er på venteliste. Påmeldingen åpner 2. mai 2020.
Faktura sendes i etterkant.

Spesielle behov

Barn med særlig behov for tilsyn, må ha med en voksen selv. Vi må ha beskjed på forhånd, slik at vi kan prioritere voksen-plasser. Har barnet sykdom/allergi som det er viktig at vi er informert om det. Bruk annet feltet i påmeldingsskjema.

Har du lyst til å bidra?

Alle lag og foreninger er velkomne til å bidra. Enten med aktiviteter eller personer som kan bistå i gjennomføringen. Benytt kontaktinfo.