Sommersnacks arrangeres de to første ukene i skolens sommerferie og den siste uka før skolestart, til sammen 3 uker.

Sommersnacks har vært et tilbud for barn og unge i Drammen kommune. Tidligere aktitviteter har vært besøk på Sommarland, Tusenfryd, krepsefiske, skating og inline, kunst og lek i vannkanten og mye annet.

Aldersgrense og ansvar

Aktivitetene passer for 1. til 10. trinn. Vi har likevel tilrettelagt noen av tilbudene for avgrensede aldersgrupper. Dette er markert under det enkelte arrangement. Aldersinndelingen blir praktisert fleksibelt dersom det er plass.

Forsikring

Alle aktivitetene foregår på eget ansvar. Svelvik kommune har ikke egen forsikring på denne typen aktiviteter. Familiens/barnets egen ferie/fritids forsikring må eventuelt benyttes.

Refundering og avlysning

Vi refunderer ikke egenandelen for plasser som ikke blir benyttet. Vi ønsker allikevel å få beskjed, slik at det er mulig å overdra plassen til andre som står på venteliste. Egenandel refunderes om arrangement blir avlyst.  

Husk å gi beskjed under ”annen informasjon” (i påmeldingsskjema) dersom ditt barn:

  • Får lov til å bade (gjelder ikke Sommarland)
  • Skal gå i gruppe sammen med voksne (Tusenfryd og Sommarland)
  • Kan bli fotografert av avisen og at vi kan bruke foto ifm Sommersnacks-brosjyrer

Bekreftelse på tildelt plass

Etter påmelding vil du få en bekreftelse på e-post, der det står om du har fått plass, eller er på venteliste. Påmeldingen åpner 2.mai.

Faktura sendes i etterkant.

Spesielle behov

Barn med særlig behov for tilsyn, må ha med en voksen selv. Vi må ha beskjed på forhånd, slik at vi kan prioritere voksen-plasser. Har barnet sykdom/allergi som det er viktig at vi er informert om det. Bruk annet feltet i påmeldingsskjema. 

Har du lyst til å bidra?

Alle lag og foreninger er velkomne til å bidra. Enten med aktiviteter eller personer som kan bistå i gjennomføringen. Benytt kontaktinfo.