På grunn av Covid19 utgår sommersnacks i vanlig form. Vi ser at det blir vanskelig å gjennomføre Sommersnacks på en forsvarlig måte og samtidig treffe bredt. Derfor ønsker vi å holde Undergrunnen junior og Undergrunnen ungdomscafe åpen fra 20. juni til 2. juli og fra 26. juli til 15. august. Vi holder stengt i kun 3 uker, fra uke 28, 29 og 30 (4. juli-24. juli).

Sommersnacks har vært et tilbud for barn og unge i Drammen kommune. Tidligere aktitviteter har vært besøk på Sommarland, Tusenfryd.

Alle lag og foreninger er velkomne til å bidra. Enten med aktiviteter eller personer som kan bistå i gjennomføringen. Benytt kontaktinfo.
krepsefiske, skating og inline, kunst og lek i vannkanten og mye annet.

Åpningstiden blir noe endret for juniorklubben.
Juniorklubben er åpen onsdager kl. 09.00 - 15.00.
Undergrunnen ungdomscafe fredag fra kl. 17.00 - 22.00

Vi finner på litt forskjellig aktiviteter alt ettersom som hva som er lov og i forhold til antall besøkende. Vi kan ta en tur på badestranda, skogtur, fisketur, bålpanne- lunsj, hobbyaktiviteter, ballspill og mye annet! For ungdommene kan vi også dra på kino, åpen scene og konserter.

Ta kontakt:

Forsikring

Alle aktivitetene foregår på eget ansvar. Drammen kommune har ikke egen forsikring på denne typen aktiviteter. Familiens/barnets egen ferie/fritids forsikring må eventuelt benyttes.

Refundering og avlysning

Vi refunderer ikke egenandelen for plasser som ikke blir benyttet. Vi ønsker allikevel å få beskjed, slik at det er mulig å overdra plassen til andre som står på venteliste. Egenandel refunderes om arrangement blir avlyst.

Bekreftelse på tildelt plass

Etter påmelding vil du få en bekreftelse på e-post, der det står om du har fått plass, eller er på venteliste. Påmeldingen åpner 2.mai.
Faktura sendes i etterkant.

Spesielle behov

Barn med særlig behov for tilsyn, må ha med en voksen selv. Vi må ha beskjed på forhånd, slik at vi kan prioritere voksen-plasser. Har barnet sykdom/allergi som det er viktig at vi er informert om det. Bruk annet feltet i påmeldingsskjema.

Har du lyst til å bidra?

Alle lag og foreninger er velkomne til å bidra. Enten med aktiviteter eller personer som kan bistå i gjennomføringen. Benytt kontaktinfo.