Har du mottatt SMS om å delta i Trykkløsstudien?

Drammen kommune samarbeider med Folkehelseinstituttet om et nasjonalt forskningsprosjekt om drikkevann, kalt Trykkløsstudien. For å delta i Trykkløsstudien må du ha mottatt SMS med invitasjon til å delta.

Dersom du har mottatt SMS med forespørsel om å delta i Trykkløsstudien

Merk at det kun er én person fra husstanden som skal delta, og det skal være den personen som hadde bursdag sist. Dersom denne personen er 16 år eller eldre og ikke har fått SMS med informasjon om studien, så er det fint om du kan videresende SMS-en til denne personen. Foreldre må samtykke og besvare på vegne av barn under 16 år (1-15 år). Merk at det kun er barn som er 1 år eller eldre som skal delta i undersøkelsen.

Slik deltar du

Undersøkelsen kan besvares på mobil, nettbrett eller datamaskin og tar 5-8 minutter. Du kan delta ved å trykke på lenken under.

Etter å ha klikket på lenken må du logge deg inn og signere samtykke til å delta i studien ved hjelp av BankID. Etter signering av samtykke blir man automatisk videreført til spørreundersøkelsen.  

Dersom personen som hadde bursdag sist er under 16 år, kan du samtykke og besvare undersøkelsen på vegne av barnet dersom du har foreldreansvar. Takk for hjelpen!

Trykk på lenken for å delta i undersøkelsen: https://trykklos.no/Drammen_kommune

Du kan delta i studien mer enn en gang.

Studien vil pågå i 12 måneder i perioden januar 2022 til januar 2023.  Du og andre i din husstand kan motta flere SMS-er i denne perioden med forespørsel om å delta. Hver gang det blir sendt ut SMS så er det kun én person fra husstanden som skal delta, og det skal være den personen som hadde bursdag sist.

Mer informasjon om Trykkløsstudien på Folkehelseinstituttets nettsider 

Mer informasjon om Trykkløsstudien på kommunens nettsider

Kontaktpersoner for studien