Når kommunen foretar et vannavslag eller vedlikehold på ledningsnettet skal du som kunde bli varslet på sms eller telefon. Dersom du ikke har fått et slikt varsel eller du blir varslet om hendelser på en adresse der du ikke bor må du gå inn på nettstedet servicevarsling.no

Servicevarsling.no er en portal som de fleste kommunen i Norge bruker til varsling. For å oppdatere eller sjekke dine oppføringer må du selv gå inn på dette nettstedet, logge deg inn og sjekke dine oppdateringer. Her kan du også legge inn hytta, nye leietakere etc.

*Forside Servicevarsling.no

Gå inn på "Sjekk din Oppføring".

Legg til Adresse

Når du er inne på din oppføring klikker du på "LEGG TIL ADRESSE". Her kan du legge til så mange adresser du vil.

For mere info, ring Drammen Kommune, Vann og Avløp, Driftstelefonen: 32 04 66 55