For å kjøre til Spiralen og Landfalltjern, må du betale en veiavgift. For å parkere på Olsrud på Konnerud må du betale en parkeringsavgift.

Pris

For 600,- kr kan du parkere gratis i ett helt kalenderår på disse utfartsstedene for helårsaktiviteter.

Årskortet kan du kjøpe på Drammen kommunes nettsider, se blankett på PDF. Betal til kontoen som er oppgitt, merk betalingen med årskort og be om kvittering i nettbanken.

Blanketten kan skrives ut og kvitteringen fra banken kan klistres på. Eventuelt kan man bare klebe kvitteringen fra banken på et ark du har synlig innenfor frontruta på bilen.

Du kan også hente betalingsblankett på Drammensbiblioteket og hos DNT Drammen og Omegn i Nedre Storgate, eller få kjøpt kortet i kundesenteret på Rådhuset i Drammen, Engene 1.

Uten årskort er engangsavgiften kr 35,-. Det betales i automat ved innfarten til stedene. Du kan betale med kort eller kontant.

Gratis

Motorsyklister og rullestolbrukere trenger ikke å betale for å kjøre fram til og parkere gratis ved Spiralen, Landfalltjern og Olsrud. 

Fritaket gjelder innenfor åpningstidene. Rullestolbrukere og motorsyklister må betale gebyret på 350 kroner utenom åpningstid.

Åpningstider

Olsrud

  • Parkeringen er åpen hele døgnet

Spiralen

Du kan kjøre opp Spiralen:

  • Mandag - fredag klokka 07 – 23
  • Lørdag og søndag klokka 08 – 23

Landfalltjern

Du kan kjøre opp til Landfalltjern:

  • Mandag-søndag klokka 07 – 23

Utenom åpningstidene er veien til Spiralen og Landfalltjern stengt med port og låst. For å få åpnet Spiralen utenom åpningstidene, må du kontakte Nokas på telefon 917 84 300. Gebyr for utlåsning må påregnes.

Høyde på kjøretøy i Spiralen

For å kunne kjøre gjennom tunellen kan ikke kjøretøyet være høyere enn 3,5 meter.