Konnerud Idrettspark

Konnerud hovedbane kunstgress

Kunstgressbane på 100 x 64 meter som eies og driftes av Drammen kommune. Fotballgruppen i Konnerud IL har tilhørighet på banen. Undervarmeanlegget på kunstgressbanen eies og driftes av Konnerud IL, og Konnerud IL gjennomfører samtidig vinterdrift av banen. Treningstid fordeles av Konnerud IL. 

Konnerud 7er kunstgress

Kunstgressbane på 100 x 64 meter som eies og driftes av Drammen kommune. Denne er formelt omtalt som “Konnerud kunstgress” på fotballkretsens sider. Treningstid fordeles av Konnerud IL

Konnerud kunstis/kunstgress

Konnerud kunstis/kunstgress eies og driftes av Drammen kommune. rette er en moderne kunstisbane bygget i 2016.  Banen fungerer som Konnerud Bandys hjemmebane. Issesongen varer fra november til midten av mars. Sesongstart og sesongslutt vil være avhengig av været. Treningstid fordeles av Konnerud IL

Konnerudhallen

Konnerudhallen er lokalisert på nedsiden av Svensedammen Ungdomsskole og består av en håndballhall med tilhørende garderobeanlegg. Konnerudhallen eies og driftes av Konnerud idrettslag. 

Konnerud ski- og rulleskiløyper

Skistadion ligger sentralt på Konnerud, rett nedenfor Konnerudhallen. Drammen kommune står som eier av ski og rulleskianlegget på 2400 meter. Konnerud IL eier tilhørende lysløype, samt snøproduksjonsanlegg. 

Anleggene brukes av

Konnerud IL 

 

Nøkkelinformasjon

  • to kunstgressbaner, en med undervarme som driftes på vinteren
  • kunstisbane
  • 7'er bane naturgress
  • lysløyper
  • asfaltert rulleskiløype

Besøksadresse

Torbergveien 21
3032 Drammen