Ung Kultur Møtes Drammen 2022

Har du lyst til å vise deg fram på en scene? Eller kanskje lære noe nytt? Da kan du melde deg på Ung Kultur Møtes i Drammen! I år har vi Ung Kultur Møtes en hel uke. Ung Kultur Møtes er for alle unge uansett hvilken kunstform du driver med.

UKM (ung Kultur Møtes) er et landsomfattende arrangement som er åpent for all ungdom. UKM har vært en av landets største satsinger på ungdomskultur siden 1985, og er et nettverk av små lokale festivaler der unge kan delta med alle mulige kulturuttrykk.

I Drammen er UKM et samarbeidsprosjekt mellom Drammen Kulturskole og Ung Kultur. Det er UKM - arrangementer på våre lokasjoner rundt om i kommunen. Du kan melde deg på innen kunst, film, band, musikk, stand-up, litteratur, teater og mye mer. Alle mellom 10 – 20 år kan delta.

Mandag 25. - fredag 29. april
Påmelding til konserter og workshops

Du kan melde deg på forskjellige konserter på Folkets Hus i Krokstadelva, Union Scene i Drammen, Undergrunnen i Svelvik, G60 i Drammen og Down Under i Mjøndalen. Det blir også workshoper på NEON på Fjell og Down Under.

Lørdag 30. april:
UKM konsert i Harmonien i Drammen

For påmelding og informasjon: ukm.no/drammen
Påmeldingsfristen er 20. april (ny dato).

Nytt i Viken er at ungdom selv kan melde seg på forskjellige camps rundt om i fylket. Campsene er spredt ut over hele året og i hele fylket.

Gå inn på UKM Viken for mer info og påmelding.

Fra de forskjellige arrangementene lokalt og regionalt blir noen ungdommer plukket ut til å være med på Landsfestivalen i juni.