BUA Svelvik

Hos BUA Svelvik kan alle låne sport- og friluftsutstyr helt gratis. Målet er å skape mer aktivitet med et bærekraftig fokus. Vi ønsker å legge til rette for inkludering og deltagelse for barn og unge. For å låne utstyr må du opprette låneprofil på BUA.no - det kan du få hjelp til eller gjør det på forhånd før du kommer innom oss.

Hos oss kan du blant annet låne akebrett, SUP, redningsvester, frisbeegolf, fiskeutstyr, sykler, ski, skøyter, hengekøyer og friluftsutstyr som lavvo, telt, liggeunderlag og soveposer. Kom innom oss for å se utvalget vårt!

Du kan både reservere utstyr på nett og komme innom for å låne utstyr med drop-in løsning. OBS! Alpintutstyr må reserveres og kan ikke låns ved drop-in.

Lånetida er i utgangspunktet en uke, men hvis du har behov for å låne noe over en lengre periode, prøver vi å være fleksible på det. Ta kontakt med oss om du har behov for det.

For mer informasjon: www.bua.no/utlansordninger/bua-svelvik

Nøkkelinformasjon

  • Lånetida er i utgangspunktet en uke, men hvis du har behov for å låne noe over en lengre periode, prøver vi å være fleksible på det!
  • BUA Svelvik ligger på Knutepunkt Svelvik og driftes av Svelvik innbyggertorg.
  • Mellom kl 10 og 15 kontaktes Innbyggertorget for utlån. Onsdager kontaktes biblioteket for utlån.
  • Torsdager kan du gå rett inn til BUA via egen inngang ved siden av den tidligere kommunestyresalen.
  • Følg oss på facebook også.

Åpningstider

Mandag 10:00 - 15:00
Tirsdag 10:00 - 15:00
Onsdag 10:00 - 19:00
Torsdag 10:00 - 17:00
Fredag 10:00 - 15:00

Telefon

456 58 190

E-post

buasvelvik@gmail.com

Besøksadresse

Knutepunkt Svelvik, Åsgaten 24
3060 Svelvik