Om Gulskogen skole

Bli kjent med Gulskogen skole.

Skolen vår

Gulskogen skole ligger sentralt og flott til i Gulskogen kommunedel. Vi har cirka 630 flotte elever fra 1. til 10.trinn, herlige elever i velkomstklasser og aktive barn i aktivitetsskole for 1. - 4.trinn. Mangfold er normen vår, og vi er rike på opplevelser og gode øyeblikk, på aktiviteter og flotte læringssituasjoner.

Gulskogen skole skal utgjøre en forskjell for alle våre elever, og gjennom satsingsområdene språklig kompetanse, digital kompetanse og sosial kompetanse skal hver elev nå sitt potensiale.

På Gulskogen skole har vi et fantastisk skolebygg med spesialrom tilrettelagt for spennende forskning og aktivitet, læring og utvikling, med rom for de gode møtene og de unike opplevelsene. Biblioteket på skolen er en samlingsarena med god litteraturformidling, forfatterbesøk og høytlesing. Her leser store for små, barn og foreldre kan kose seg med høytlesing og gode bøker og alle kan låne bøker til enhver tid. Våren 2020 åpner vi et nyoppusset skolebibliotek med enda flere muligheter. Vi gleder oss.

Fellesskap på Gulskogen

Vi samarbeider til beste for alle barn og unge om "Ekte kjærlighet på Gulskogen". Her er skolen en viktig del av nærmiljøet, og vi arbeider tett med Strømsgodset IF, Rødskog skole og lokalsamfunnet i bydelen. I juni hvert år arrangeres SIF-iade, en aktivitetsdag der elever fra begge skoler er aktive sammen på Gulskogen idrettspark.

Det er kort vei til idrettsanlegg, til marka, til tog og buss, noe som gir mulighet for skoledager og ettermiddager på AKS på andre arenaer.

Alle våre 80 ansatte er godt kvalifiserte, utviklingsorienterte og engasjerte i hver enkelt elev. De er med på å skape gode skoledager, gode opplevelser og godt læringsmiljø.

Bilder fra Gulskogen skole

Elever arm i arm i skolegården Elever synger og opptrer på forestilling for skolen Elever leker med fargerik fallskjerm Elever er samlet i gymsalen Elever spiller sjakk