Om Gulskogen skole

Bli kjent med Gulskogen skole.

Skolen vår

Skolen ligger sentralt og flott til i Gulskogen kommunedel. Vi har ca 600 aktive, kreative og fantastiske elever fra 1. til 10. trinn. Vår SFO har et trygt og godt tilbud før og etter skoletid for elever fra 1.-4. trinn. Mangfold er normen vår, og vi er rike på opplevelser og gode øyeblikk, på aktiviteter og flotte læringssituasjoner. Hver dag jobber vi for å skape gode relasjoner og et godt skolemiljø for alle.

Gulskogen skole skal utgjøre en forskjell for alle våre elever. Gjennom felles satsing på trygt og godt skolemiljø skal alle elevene oppleve å bli sett og hørt, oppleve mestring og anerkjennelse og kjenne tilhørighet i fellesskapet på Gulskogen skole. Dette fellesskapet forsterkes i samarbeidet med et aktivt og engasjert FAU.

På Gulskogen skole har vi et fantastisk skolebygg med spesialrom tilrettelagt for spennende forskning og aktivitet, læring og utvikling, med rom for de gode møtene og de unike opplevelsene. Biblioteket på skolen er en samlingsarena med god litteraturformidling, forfatterbesøk og høytlesing. Her leser store for små, barn og foreldre kan kose seg med høytlesing og gode bøker og alle kan låne bøker til enhver tid. Våren 2020 åpnet vi et nyoppusset skolebibliotek med enda flere muligheter. 

Fellesskap på Gulskogen

Vi samarbeider til beste for alle barn og unge om "Ekte kjærlighet på Gulskogen". Her er skolen en viktig del av nærmiljøet, og vi arbeider tett med Strømsgodset IF, Rødskog skole og lokalsamfunnet i bydelen. I juni hvert år arrangeres SIF-iade, en aktivitetsdag der elever fra begge skoler er aktive sammen på Gulskogen idrettspark.

Det er kort vei til idrettsanlegg, til marka, til tog og buss, noe som gir mulighet for skoledager og ettermiddager på SFO på andre arenaer.

Alle våre 80 ansatte er godt kvalifiserte, utviklingsorienterte og engasjerte i hver enkelt elev. De er med på å skape gode skoledager, gode opplevelser og godt læringsmiljø.

Bilder fra Gulskogen skole

Elever arm i arm i skolegården Elever synger og opptrer på forestilling for skolen Elever leker med fargerik fallskjerm Elever er samlet i gymsalen Elever spiller sjakk