For å kjøre til Spiralen og Landfalltjern, må du betale en veiavgift. For å parkere på Olsrud på Konnerud må du betale en parkeringsavgift. Det pågår vedlikeholdsarbeid i tunellen opp til Spiralen, og det vil derfor ikke være mulig å parkere på Spiralen fra 2. januar til 1. juli 2020. Etter 1. juli og rem til ca. 15. november 2020 vil Spiralen kun være åpen mellom kl. 06.00 og kl. 21.00.

Pris

Årskort

  • For kr 620 kan du parkere i ett helt kalenderår på disse utfartsstedene for helårsaktiviteter.
  • Årskortet kan du kjøpe på Drammen kommunes nettsider, last ned giro her (pdf). Betal til kontoen som er oppgitt, merk betalingen med årskort og be om kvittering i nettbanken.
  • Blanketten kan skrives ut og kvitteringen fra banken skal klistres på. Eventuelt kan man bare klebe kvitteringen fra banken på et ark du har synlig innenfor frontruta på bilen.
  • Du kan også hente betalingsblankett på Drammensbiblioteket og hos DNT Drammen og Omegn i Nedre Storgate, eller få kjøpt kortet i kundesenteret på Rådhuset i Drammen, Engene 1.

Engangsavgift

  • Engangsavgiften er kr 35. Det betales i automat ved innfarten til stedene. Du kan betale med kort eller kontant.

Gratis

Motorsyklister og rullestolbrukere trenger ikke å betale for å kjøre fram til og parkere gratis ved Spiralen, Landfalltjern og Olsrud. 

Fritaket gjelder innenfor åpningstidene. Rullestolbrukere og motorsyklister må betale gebyret på 350 kroner utenom åpningstid.

Åpningstider

Olsrud

  • Parkeringen er åpen hele døgnet

Landfalltjern

Du kan kjøre opp til Landfalltjern:

  • Mandag-søndag kl 07.00 – 23.00

Spiralen

Utenom åpningstidene er veien til Spiralen og Landfalltjern stengt med port og låst. For å få åpnet Spiralen utenom åpningstidene, må du kontakte Nokas på telefon 917 84 300. Gebyr for utlåsning må påregnes.

Høyde på kjøretøy i Spiralen

For å kunne kjøre gjennom tunellen kan ikke kjøretøyet være høyere enn 3,5 meter.