Våre medarbeidere

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Drammen kommune? Her har vi samlet erfaringer fra folk med ulik bakgrunn, og fra forskjellige virksomheter.

Jon Wolla - sykepleier

Sykepleier Jon Wolla i sykepleieruniform ved en bil
BILDE: Sykepleier Jon Wolla.

Min jobb som sykepleier er å redde liv og helse. Men oftere handler det om å berge selve livsmotet.

Som ansatt i Drammen kommune har jeg fantastiske kolleger og en knallgod leder. Det gir arbeidsglede og inspirasjon på hver eneste vakt. Jeg gleder meg til å gå på jobb hver eneste dag, for det er så mye blide folk og hyggelige folk allerede første minuttet jeg kommer på jobb.

Lise Davanger Häusler - hovedtillitsvalgt

Hovedtillitsvalgt Lise Davanger Häusler
BILDE: Hovedtillitsvalgt Lise Davanger Häusler .

Drammen kommune bruker de tillitsvalgte aktivt som en ressurs i både små og store prosesser.

Drammen kommune tenker fremover og kjøper blant annet aktivt opp eiendommer som er sentralt for friluftslivet. Som en som kommer utenfra Drammen blir jeg stadig vekk positivt overrasket over de engasjerte menneskene, det levende kulturlivet og ikke minst nærheten til den fine naturen.

Monica Bryntesson - lærer

 Lærer Monica Bryntesson
BILDE: Lærer Monica Bryntesson .

Dagene som lærer er aldri like. Det er det som gjør yrket så spennende!

I Drammen kommune opplever jeg en unik omsorg, en ledelse og kollegaer som virkelig bryr seg om hverandre og som er rause, fleksible og løsningsorienterte for at alle skal trives på jobb. Jeg får også bidra med mine styrker, og føler meg unik i kollegiet. Her er et sted jeg trives og kan bli gammel!

May Linn Ovesen Småge - pedagogisk leder

May Linn Ovesen Småge
BILDE: Pedagogisk leder May Linn Ovesen Småge .

Trygghet og tillit er viktige ord for meg. Jeg må ha trygge barn som har tillit til meg for at miljøet skal være utviklende og at barnehagen skal være et godt sted å være for oss alle.

Det å jobbe for Drammen kommune er noe som for meg føles både trygt og utviklende. Vi er en stor kommune med et solid fagmiljø, det dannes nettverk og vi har ressurspersoner på ulike områder. I Drammen kommune har jeg fått mulighet til å ta flere videreutdanninger med fokus på mitt fag for å styrke min kompetanse som pedagog og leder.

Anders Bakkejord Reek - spylebiloperatør

Mann foran stylebil. Spylebiloperatør Anders Bakkejord Reek
BILDE: Spylebiloperatør Anders Bakkejord Reek

Det som er bra med å jobbe i Drammen kommune er hyggelige og engasjerte kollegaer i en spennende og hektisk hverdag, der ingen dager er like.

Jeg er i hovedsak driftsoperatør/sjåfør på spylebil, men kan også bistå i det meste som driftsavdelingen i vann og avløp driver med.

Ove Berg-Nilsen - pleiemedarbeider

Pleiemedarbeider Ove Berg-Nilsen
BILDE: Pleiemedarbeider Ove Berg-Nilsen

Å jobbe i bolig er veldig givende. Det er fint å kunne bistå mennesker med nedsatt funksjonsevne til å få en god dag og mestre sine utfordringer på en så god måte som mulig.

I Drammen Kommune opplever jeg at mine ledere ser mine ressurser og gir meg mulighet til å utvikle meg og til å gjøre en god jobb. Personalet er mangfoldig og vi får mye kursing og satsingen på kompetanseheving er tydelig.

Abdul Satar Mirlashari - helsefagarbeider

Abdul Satar Mirlashari
BILDE: Helsefagarbeider Abdul Satar Mirlashari.

Jobben min går ut på å skape en god dag for brukerne mine. De fleste hverdagsoppgavene skal de prøve å gjøre selv først, før vi hjelpe dem. 

Jeg hjelper dem med å gjøre seg klare til å komme seg på jobb eller aktivitet. Jeg har ansvar for å handle inn, ta regnskapet, vask av leiligheten og klesvask.

Det som er bra med å jobbe i Drammen kommune er at det er en inkluderende arbeidsplass, vi blir sendt på forskjellig kurs, det satses på at det blir flere mannfolk i helsesektoren og det satses på mangfold.

Sindre Backlund - lærling

Gutt foran trapp. Sindre Backlund.
BILDE: Lærling Sindre Backlund.

Det som er bra med å jobbe i Drammen kommune er at det er et trygt og variert miljø å både jobbe og lære i.

Som kontor- og administrasjonsfagslærling i Drammen kommune går min jobb ut på å hjelpe til med administrative oppgaver så godt jeg kan, samtidig som jeg prøver å tilegne meg mest mulig kunnskap. Du møter på mange hyggelige kollegaer med mye kompetanse og kunnskap.

Ward Alhassn - lærling

Ward Alhassn
BILDE: Lærling Ward Alhassn.

Å være lærling er en fin mulighet til å få nye utfordring og gjøre ting man ikke har gjort før.

Som service- og administrasjonsfagslærling i Drammen kommune går min jobb ut på fakturabehandling, innkjøp via E-handel og andre administrative oppgaver.