Meny

Sist endret:

SPISEUKE 1

MANDAG
Lapskaus brun
Bringebærsaus
TIRSDAG
Torkefilet dampet, Sandefjordsaus
Potet, brokkolitopper
Bringebærgelé

ONSDAG
Kjøttkaker, brun saus
Ertestuing
Kokt potet
Kirsebærkompott
TORSDAG
Fiskeboller
Hvit saus
Gulrot
Kokt potet
Plommegrøt
FREDAG
Biff stroganoff
Amerikansk blanding
Potetmos
Sjokoladepudding
LØRDAG
Risgrøt
Banan
Aften: Karbonader m/ potetsalat

SØNDAG
Laksefilet, rømmesaus
Agurksalat, potet
Jordbærkompott

SPISEUKE 2

MANDAG
Brokkolisuppe
Fiskekaker, hvit saus
Rotgrønnsaker, kokt potet

TIRSDAG
Sellerisuppe
Kjøttboller, paprikasaus
Brokkoliblanding, stuede poteter

ONSDAG
Fiskeboller, karrisaus
Amerikansk blanding
Kokt potet, rødgrøt

TORSDAG
Sosekjøtt
Ertestuing, kokt potet
Nypesuppe
 
FREDAG
Fiskegrateng 
Gulrot, margarin, kokt potet
Fruktsuppe

LØRDAG
Risgrøt
Banan
Aften: Biff Stroganoff med potetmos
 
SØNDAG
Skinkestek, brun saus
Surkål
Kokt potet
Vaniljepudding, bringebærsaus

SPISEUKE 3

MANDAG
Torskefilet dampet
Bacon fett
Gulrotstuing, kokt potet
Jordbær/rabarbrakompott

TIRSDAG
Kjøttkaker, brun saus
Kålstuing
Kokt potet
Iskaffe panacotta
 
ONSDAG
Lammefrikasse 
Selleri
Gulrot, purre
Kokt potet
Eplegrøt, vaniljesaus
 
TORSDAG
Seikaker
Brun saus m/ løk
Rotmos
Kokt potet
Melkesuppe m/ ris
 
FREDAG
Jegergryte
Blomkålblanding, potetmos
Skogsbærkompott
 
LØRDAG
Risgrøt
Banan
Aften: Kjøttsaus bolognaise m/ pasta, ratatouille
 
SØNDAG
Kyllingfilet grillet
Estragonsaus
Amerikansk blanding, potet
Rompudding

SPISEUKE 4

MANDAG
Lettsaltet svinebog
Lys saus
Kålrotstappe, kokt potet
Fruktsuppe
TIRSDAG
Gulasj
Formkake m/ sitron
ONSDAG
Medisterkaker, brun saus
Rødkål, potet
Sviskegrøt
TORSDAG
Fersk suppe
Ferskt oksekjøtt
Selleri, kål, purre, gulrot
Sursøt løksaus

FREDAG
Tomatsuppe
Fiskekaker, sjysaus
Rotmos
Kokt potet

LØRDAG
Risgrøt
Banan
Aften: Fiskestuing med terteskjell
 
SØNDAG
Karbonader, brun saus med løk
Blomkålblanding
Kokt potet
Appelsingelé, vaniljesaus

SPISEUKE 5

MANDAG
Ertesuppe gul
Pannekaker
Blåbærsyltetøy

TIRSDAG
Kylling med karri og kokos
Potetmos
Bakte epler m/ vaniljesaus
 
ONSDAG
Torskefilet, rekesaus
Gulrotstaver, potet
Bjørnebærkompott, vaniljesaus
 
TORSDAG
Skinkegrateng, margarin
Brokkoli, ertepurrè, potet
Sitronfromasj

FREDAG
Kjøttpudding
Soppsaus
Blomkålblanding, potetmos
Aprikoskompott
 
LØRDAG
Risgrøt
Banan
Aften: Kylling tikka
 
SØNDAG
Koteletter nakke, brun saus svin
Surkål, potet
Karamellrand