Meny
Sist endret:
SPISEUKE 1
MANDAG
Lapskaus brun
Lapskaus brun
Bringebærsaus
TIRSDAG
Torkefilet dampet, Sandefjordsaus
Potet, brokkolitopper
Bringebærgelé
ONSDAG
Kjøttkaker, brun saus
Ertestuing
Kokt potet
Kirsebærkompott
Torkefilet dampet, Sandefjordsaus
Potet, brokkolitopper
Bringebærgelé
ONSDAG
Kjøttkaker, brun saus
Ertestuing
Kokt potet
Kirsebærkompott
TORSDAG
Fiskeboller
Hvit saus
Gulrot
Kokt potet
Plommegrøt
Fiskeboller
Hvit saus
Gulrot
Kokt potet
Plommegrøt
FREDAG
Biff stroganoff
Amerikansk blanding
Potetmos
Sjokoladepudding
Biff stroganoff
Amerikansk blanding
Potetmos
Sjokoladepudding
LØRDAG
Risgrøt
Banan
Aften: Karbonader m/ potetsalat
Risgrøt
Banan
Aften: Karbonader m/ potetsalat
SØNDAG
Laksefilet, rømmesaus
Agurksalat, potet
Jordbærkompott
SPISEUKE 2
MANDAG
Brokkolisuppe
Brokkolisuppe
Fiskekaker, hvit saus
Rotgrønnsaker, kokt potet
Rotgrønnsaker, kokt potet
TIRSDAG
Sellerisuppe
Kjøttboller, paprikasaus
Brokkoliblanding, stuede poteter
ONSDAG
Fiskeboller, karrisaus
Brokkoliblanding, stuede poteter
ONSDAG
Fiskeboller, karrisaus
Amerikansk blanding
Kokt potet, rødgrøt
TORSDAG
Sosekjøtt
Ertestuing, kokt potet
Nypesuppe
Kokt potet, rødgrøt
TORSDAG
Sosekjøtt
Ertestuing, kokt potet
Nypesuppe
FREDAG
Fiskegrateng
Gulrot, margarin, kokt potet
Fruktsuppe
Fiskegrateng
Gulrot, margarin, kokt potet
Fruktsuppe
LØRDAG
Risgrøt
Banan
Aften: Biff Stroganoff med potetmos
Risgrøt
Banan
Aften: Biff Stroganoff med potetmos
SØNDAG
Skinkestek, brun saus
Surkål
Kokt potet
Vaniljepudding, bringebærsaus
Skinkestek, brun saus
Surkål
Kokt potet
Vaniljepudding, bringebærsaus
SPISEUKE 3
MANDAG
Torskefilet dampet
Bacon fett
Gulrotstuing, kokt potet
Jordbær/rabarbrakompott
TIRSDAG
Kjøttkaker, brun saus
Kålstuing
Kokt potet
Iskaffe panacotta
Kjøttkaker, brun saus
Kålstuing
Kokt potet
Iskaffe panacotta
ONSDAG
Lammefrikasse
Selleri
Gulrot, purre
Kokt potet
Eplegrøt, vaniljesaus
Lammefrikasse
Selleri
Gulrot, purre
Kokt potet
Eplegrøt, vaniljesaus
TORSDAG
Seikaker
Brun saus m/ løk
Rotmos
Kokt potet
Melkesuppe m/ ris
Seikaker
Brun saus m/ løk
Rotmos
Kokt potet
Melkesuppe m/ ris
FREDAG
Jegergryte
Blomkålblanding, potetmos
Skogsbærkompott
Jegergryte
Blomkålblanding, potetmos
Skogsbærkompott
LØRDAG
Risgrøt
Banan
Aften: Kjøttsaus bolognaise m/ pasta, ratatouille
Risgrøt
Banan
Aften: Kjøttsaus bolognaise m/ pasta, ratatouille
SØNDAG
Kyllingfilet grillet
Estragonsaus
Amerikansk blanding, potet
Rompudding
Kyllingfilet grillet
Estragonsaus
Amerikansk blanding, potet
Rompudding
SPISEUKE 4
MANDAG
Lettsaltet svinebog
Lys saus
Kålrotstappe, kokt potet
Fruktsuppe
Lettsaltet svinebog
Lys saus
Kålrotstappe, kokt potet
Fruktsuppe
TIRSDAG
Gulasj
Formkake m/ sitron
Gulasj
Formkake m/ sitron
ONSDAG
Medisterkaker, brun saus
Rødkål, potet
Sviskegrøt
Medisterkaker, brun saus
Rødkål, potet
Sviskegrøt
TORSDAG
Fersk suppe
Ferskt oksekjøtt
Selleri, kål, purre, gulrot
Sursøt løksaus
Fersk suppe
Ferskt oksekjøtt
Selleri, kål, purre, gulrot
Sursøt løksaus
FREDAG
Tomatsuppe
Fiskekaker, sjysaus
Rotmos
Kokt potet
Tomatsuppe
Fiskekaker, sjysaus
Rotmos
Kokt potet
LØRDAG
Risgrøt
Banan
Aften: Fiskestuing med terteskjell
Risgrøt
Banan
Aften: Fiskestuing med terteskjell
SØNDAG
Karbonader, brun saus med løk
Blomkålblanding
Kokt potet
Appelsingelé, vaniljesaus
Karbonader, brun saus med løk
Blomkålblanding
Kokt potet
Appelsingelé, vaniljesaus
SPISEUKE 5
MANDAG
Ertesuppe gul
Ertesuppe gul
Pannekaker
Blåbærsyltetøy
Blåbærsyltetøy
TIRSDAG
Kylling med karri og kokos
Potetmos
Bakte epler m/ vaniljesaus
Kylling med karri og kokos
Potetmos
Bakte epler m/ vaniljesaus
ONSDAG
Torskefilet, rekesaus
Torskefilet, rekesaus
Gulrotstaver, potet
Bjørnebærkompott, vaniljesaus
Bjørnebærkompott, vaniljesaus
TORSDAG
Skinkegrateng, margarin
Brokkoli, ertepurrè, potet
Sitronfromasj
Skinkegrateng, margarin
Brokkoli, ertepurrè, potet
Sitronfromasj
FREDAG
Kjøttpudding
Soppsaus
Blomkålblanding, potetmos
Aprikoskompott
Kjøttpudding
Soppsaus
Blomkålblanding, potetmos
Aprikoskompott
LØRDAG
Risgrøt
Banan
Aften: Kylling tikka
Risgrøt
Banan
Aften: Kylling tikka
SØNDAG
Koteletter nakke, brun saus svin
Surkål, potet
Karamellrand
Koteletter nakke, brun saus svin
Surkål, potet
Karamellrand