SPISEUKE 1
MANDAG
Lys lapskaus
Semulepudding med bringebærsaus
TIRSDAG
Rabarbrasuppe
Stekt makrellfilet
Rømmesaus
Agurksalat
Kokt potet
ONSDAG
Biff lindstrøm
Brun saus m/ løk
Blomkål selleripure
Kokt potet
Kirsebærkompott
TORSDAG
Stekt falukorv
Plommegrøt
Sennepsaus
Spinatstuing
Kokt potet
FREDAG
Biff stroganoff
Amerikansk blanding
Potetmos
Sjokoladepudding med vaniljesaus
LØRDAG
Risgrøt
Frukt
Aften: Karbonader m/ potetsalat
SØNDAG
Laks grillet
Rømmesaus
Agurksalat, kokt potet
Jordbærkompott
SPISEUKE 2
MANDAG
Kremet fiskesuppe
Sitronfromasj
TIRSDAG
Kjøttkaker med uter
Soya glace
Brokkoliblanding, stuede poteter
Eplekake
ONSDAG
Fiskepudding
Karrisaus
Erter og gulrot, kokt potet
Rødgrøt
TORSDAG
Lettsaltet lammebog, dillsaus
Rotgrønnsaker
Is tricolour
FREDAG
Fiskegrateng
Gulrotpuré
Kokt potet
Fruktsuppe
LØRDAG
Risgrøt
Frukt
Aften: Grillpølse, potetmos
SØNDAG
Røkt svinekam
Estragomajones
Tomatsalat, kokt potet
Vaniljepudding med rød saus
SPISEUKE 3
MANDAG
Torskefilet
Baconfett
Gulrotstuing, kokt potet
Rabarbra/jordbærkompott
TIRSDAG
Kjøttkaker
Brun saus
Nykål, kokt potet
Mandelkjernepudding med rødsaus
ONSDAG
Røkt sommerskinke
Solbærsaus
Gulrot duo
Kokt potet
Is tricolore
TORSDAG
Ovnsbakt torsk
Remulade
Rødbetsalat
Kokt potet
Melkesuppe m/ ris
FREDAG
Svinegulasj
Potetmos
Skogsbærkompott
LØRDAG
Risgrøt
Frukt
Aften: Moussaka
SØNDAG
Grillet kyllingfilet
Estragonsaus
Gulrot fennikelpure, kokt potet
Rompudding med rød saus
SPISEUKE 4
MANDAG
Fruktsuppe
Lettsaltet svinebog
Lys saus
Kålrotstappe
Kokt potet
TIRSDAG
Gulasj (suppe)
Sagopudding
ONSDAG
Skinkestuing m/ pasta
Sviskegrøt
TORSDAG
Stekt pølse
Brunsaus
Potetmos, erter
Aprikoskompott
FREDAG
Tomatsuppe
Fiskekaker
Sjysaus
Gulrot, fenikkel
Kokt potet
LØRDAG
Risgrøt
Frukt
Aften: Fiskestuing med terteskjell
SØNDAG
Karbonader
Brun saus med løk
Salat (kinakål)
Kokt potet
Appelsingele med vaniljesaus
SPISEUKE 5
MANDAG
Gul ertesuppe
Pannekaker
Blåbærsyltetøy
TIRSDAG
Kyllingryte med karri og kokos
Potetmos
Bakte epler
ONSDAG
Stekt seifilet
Brunsaus m/ løk
Gulrot duo
Bjørnebærkompott
TORSDAG
Skinkegrateng, margarin
Brokkoli, ertepurrè, potet
Sitronfromasj
FREDAG
Spekemat
Eggerøre
Potetsalat
Rømmegrøt
LØRDAG
Risgrøt
Remulade
Aften: Fiskekabaret
SØNDAG
Nakkekoteletter
Brunsaus svin
Ristede grønnsaker
Kokt potet
Karamellrand