Meny

Sist endret:

SPISEUKE 1

MANDAG
Lapskaus lys
Semulepudding
Bringebærsaus
TIRSDAG
Torskefilet dampet, sandefjordsaus
Brokkolitopper
Rabarbrasuppe

ONSDAG
Biff lindstrøm
Brun saus m/ løk
Blomkål, selleripure
Kirsebærkompott
TORSDAG
Falukorv stekt
Sennepsaus
Stuet spinat
Potet
Plommegrøt
FREDAG
Biff stroganoff
Amerikansk blanding
Potetmos
Sjokoladepudding
LØRDAG
Risgrøt
Banan
Aften: Karbonader m/ potetsalat

SØNDAG
Laksefilet ovnsbakt, rømmesaus
Potet, agurksalat
Jordbærkompott

SPISEUKE 2

MANDAG
Kremet fiskesuppe
Sitronfromasj

TIRSDAG
Sellerisuppe
Kjøttboller, paprika saus
Brokkoliblanding, stuede poteter

ONSDAG
Fiskepudding, karrisaus
Erter, gulrot
Kokt potet
Rødgrøt

TORSDAG
Lettsaltet lam, lys saus m/ dill
Rotgrønnsaker, potet
Tricolor is
 
FREDAG
Fiskegrateng 
Gulrøtpuré, margarin, kokt potet
Fruktsuppe

LØRDAG
Risgrøt
Banan
Aften: Pølse m/ potetmos
 
SØNDAG
Røkt svinekam m/ estragonmajones
Tomatsalat
Kokt potet
Vaniljepudding

SPISEUKE 3

MANDAG
Torskefilet dampet
Bacon fett
Gulrotstuing, kokt potet
Jordbær/rabarbrakompott

TIRSDAG
Kjøttkake
Brun saus
Nykål, kokt potet
Iskaffe panacotta
 
ONSDAG
Røkt sommerskinke
Solbærsaus
Gulrot duo
Kokt potet
Is tricolor
 
TORSDAG
Sprøbakt torsk
Rødbetsalat
Smør
Kokt potet
Melkesuppe med ris
 
FREDAG
Svinegulasj
Potetmos, erter/gulrot
Skogsbærkompott
 
LØRDAG
Risgrøt
Jordbær
Aften: Moussaka
 
SØNDAG
Kyllingfilet grillet
Estragonsaus
Gulrot/fenikkelpure, kokt potet
Rompudding

SPISEUKE 4

MANDAG
Lettsaltet svinebog
Lys saus
Kålrotstappe
Kokt potet
Fruktsuppe
 
TIRSDAG
Gulasj
Formkake med sitron
ONSDAG
Skinkestuing
Pasta
Sviskegrøt
TORSDAG
Stekt pølse, brun saus
Erter
Potetmos
Aprikoskompott

FREDAG
Tomatsuppe
Fiskekaker
Sjysaus
Gulrot, fenikkelpure
Kokt potet
LØRDAG
Risgrøt
Banan
Aften: Fiskestuing med terteskjell
 
SØNDAG
Karbonader
Brun saus med løk 
Salat
Kokt potet
Appelsingelé

SPISEUKE 5

MANDAG
Ertesuppe gul
Pannekaker med blåbærsyltetøy

TIRSDAG
Kylling med karri og kokos
Potetmos
Bakte epler med vaniljesaus
 
ONSDAG
Seibiff m/ brun saus løk
Gultor duo
Potet
Bjørnebærkompott

TORSDAG
Skinkegrateng, margarin
Brokkoli, ertepurrè, potet
Sitronfromasj

FREDAG
Kjøttpudding
Soppsaus
Blomkålblanding, potet
Aprikoskompott
 
LØRDAG
Risgrøt
Jordbær
Aften: Kylling Tikka
 
SØNDAG
Skinkestek, bruns saus svin
Ovnsgrillede grønnsaker
Kokt potet
Karamellrand