Meny

Sist endret:

SPISEUKE 1

MANDAG
Dampet torsk, sandefjordsaus, kokt potet, brokkoli
Grønnsakssuppe
TIRSDAG
Lapskaus brun
Semulepudding
Bringebærsaus

ONSDAG
Falukorv stekt
Sennepsaus
Stuet spinat
Potet
Plommegrøt
TORSDAG
Fiskeboller
Hvit saus
Gulrotstaver
Kokt potet
Potet og purreløksuppe
FREDAG
Lettsaltet lam, lys saus m/ dill
Rotgrønnsaker
Potet kokt
Sjokoladepudding med vaniljesaus
LØRDAG
Risgrøt
Banan
Aften: Sheperds pie

SØNDAG
Fisk i form
Potet
Jordbær/rabarbrakompott

SPISEUKE 2

MANDAG
Fiskekaker, hvit saus
Rotgrønnsaker, potet kokt
Brokkolisuppe
TIRSDAG
Sellerisuppe
Kjøttboller, paprika saus
Brokkoliblanding, stuede poteter
Eplegrøt

ONSDAG
Fiskeboller, karrisaus
Amerikansk blanding
Kokt potet
Rødgrøt

TORSDAG
Sosekjøtt
Ertestuing, potet kokt
Nypesuppe
FREDAG
Rømmegrøt
Spekemat 
Eggerøre, potetsalat 

LØRDAG
Risgrøt
Banan
Aften: Biff Stroganoff m/ potetmos
SØNDAG
Flesk og duppe
Kålrotstappe
Kokt potet
Karamellrand

SPISEUKE 3

MANDAG
Torskefilet dampet
Bacon fett
Gulrotstuing, kokt potet
Jordbær/rabarbrakompott

TIRSDAG
Kjøttkake
Brun saus
Kålstuing, kokt potet
Iskaffe panacotta
ONSDAG
Lammefrikasse kjøtt
Lys saus
Selleri, gulrot, purre
Kokt potet
Eplegrøt, vaniljesaus
TORSDAG
Seikaker
Brun saus
Rotmos
Kokt potet
Melkesuppe med ris
FREDAG
Jegergryte
Potetmos, blomkålblanding
Skogsbærkompott
LØRDAG
Risgrøt
Banan
Aften: Kjøttsaus bolognaise m/ ratatuille, pasta
SØNDAG
Kyllingfilet grillet
Estragonsaus
Amerikansk blanding, kokt potet
Rompudding

SPISEUKE 4

MANDAG
Lettsaltet svinebog
Lyssaus
Kålrottstappe
Kokt potet
Fruktsuppe
TIRSDAG
Gulasj
Fomkake med sitron
ONSDAG
Medisterkaker grove, brun saus
Rødkål, potet kokt
Sviskegrøt
TORSDAG
Ferskt oksekjøtt, sursøt løksaus
Selleri, kål
Purre, gulrot
Fersk suppe

FREDAG
Tomatsuppe
Fiskekaker
Sjysaus
Gulrot, fenikkelpure
Kokt potet
LØRDAG
Risgrøt
Banan
Aften: Fiskestuing med terteskjell
SØNDAG
Karbonader
Brun saus med løk 
Blomkålblanding
Kokt potet
Appelsingelé, vaniljesaus

SPISEUKE 5

MANDAG
Ertesuppe gul
Pannekaker med blåbærsyltetøy

TIRSDAG
Kylling med karri og kokos
Potetmos
Bakte epler med vaniljesaus
ONSDAG
Torskefilet dampet
Rekesaus
Gulrotstaver
Potet
Bjørnebærkompott, vaniljesaus

TORSDAG
Skinkegrateng, margarin
Brokkoli, ertepurrè, potet
Sitronfromasj

FREDAG
Kjøttpudding
Soppsaus
Blomkålblanding, potetmos
Aprikoskompott
LØRDAG
Risgrøt
Banan
Aften: Kylling Tikka
SØNDAG
Koteletter, bruns saus svin
Surkål
Kokt potet
Karamellrand