Meny

Sist endret:

SPISEUKE 1

MANDAG
Brun lapskaus
Semulepudding med bringebærsaus
TIRSDAG
Jordbærgele
Torskefilet dampet
Sandefjordsaus
Brokkoli
Kokt potet
ONSDAG
Kjøttkaker
Brun saus 
Ertestuing
Kokt potet
Kirsebærkompott
TORSDAG
Fiskeboller
Hvitsaus
Gulrot
Kokt potet
Plommegrøt
FREDAG
Biff stroganoff
Amerikansk blanding
Potetmos
Sjokoladepudding med vaniljesaus
LØRDAG
Risgrøt
Banan
Aften: Karbonader m/ potetsalat

SØNDAG
Laksefilet ovnsbakt
Rømmesaus
Agurksalat, kokt potet
Jordbærkompott

SPISEUKE 2

MANDAG
Fiskekaker
Hvitsaus
Rotgrønnsaker, kokt poteter
Surmelksfromasj
TIRSDAG
Kjøttboller
Paprikasaus
Brokkoliblanding, stuede poteter
Eplekake
ONSDAG
Fiskeboller, karrisaus
Amerikansk blanding 
Kokt potet
Rødgrøt
TORSDAG
Sosekjøtt
Ertestuing, kokt potet
Nypesuppe
FREDAG
Fiskegrateng
Gulrotpuré
Kokt potet
Fruktsuppe
LØRDAG
Risgrøt
Banan
Aften: Biff Stroganoff, potetmos
SØNDAG
Skinkestek
Brunsaus
Surkål, kokt potet
Vaniljepudding med rød saus

SPISEUKE 3

MANDAG
Torskefilet
Baconfett
Gulrotstuing, kokt potet
Rabarbra/jordbærkompott

TIRSDAG
Kjøttkaker
Brunsaus
Kålstuing, kokt potet
Mandelkjernepudding med bringbærsaus
ONSDAG
Lammefrikasse
Selleri
Gulrot, purre
Kokt potet
Eplegrøt, vaniljesaus
TORSDAG
Seikaker
Brunsaus
Rotmos
Kokt potet
Melkesuppe m/ ris
FREDAG
Jegergryte
Potetmos, blomkålblanding
Skogsbærkompott
LØRDAG
Rømmegrøt
Banan
Aften: Pasta bolognaise
SØNDAG
Grillet kyllingfilet
Estragonsaus
Amerikansk blanding, kokt potet
Rompudding med rød saus

SPISEUKE 4

MANDAG
Fruktsuppe
Lettsaltet svinebog
Lys saus
Kålrotstappe
Kokt potet
TIRSDAG
Gulasj (suppe)
Sagopudding
ONSDAG
Medisterkaker, brunsaus
Rødkål, potet
Sviskegrøt
TORSDAG
Fersk suppe
Ferskt oksekjøtt
Selleri, kål, purre, gulrot
Sursøt løksaus

FREDAG
Tomatsuppe
Fiskekaker
Sjysaus
Gulrot, fenikkel
Kokt potet
LØRDAG
Risgrøt
Banan
Aften: Fiskestuing med terteskjell
SØNDAG
Karbonader
Brun saus med løk
Blomkålblanding
Kokt potet
Appelsingele med vaniljesaus

SPISEUKE 5

MANDAG
Kyllingryte med karri og kokos
Potetmos
Bakte epler m/ vaniljesaus
TIRSDAG
Ertesuppe gul
Pannekaker m/ blåbærsyltetøy

ONSDAG
Torskefilet dampet
Rekesaus
Gulrotstaver, potet
Bjørnebærkompott m/ vaniljesaus
TORSDAG
Skinkegrateng, margarin
Brokkoli, ertepurrè, potet
Sitronfromasj

FREDAG
Kjøttpudding
Soppsaus
Blomkålblanding, potetsalat
Aprikoskompott
LØRDAG
Risgrøt
Banan
Aften: Kylling Tikka
SØNDAG
Nakkekoteletter
Brunsaus svin
Surkål
Kokt potet
Karamellrand