Meny

Sist endret:

SPISEUKE 1

MANDAG
Dampet torsk, sandefjordsaus, kokt potet, brokkoli
Grønnsakssuppe
TIRSDAG
Lapskaus brun
Semulepudding
Bringebærsaus

ONSDAG
Falukorv stekt
Sennepsaus
Stuet spinat
Potet
Plommegrøt
TORSDAG
Fiskeboller
Hvit saus
Gulrotstaver
Kokt potet
Potet og purreløksuppe
FREDAG
Lettsaltet lam, lys saus m/ dill
Rotgrønnsaker
Potet kokt
Sjokoladepudding med vaniljesaus
LØRDAG
Risgrøt
Banan
Aften: Sheperds pie

SØNDAG
Fisk i form
Potet
Jordbær/rabarbrakompott

SPISEUKE 2

MANDAG
Fiskekaker, hvit saus
Rotgrønnsaker, potet kokt
Gresskarsuppe
TIRSDAG
Kjøttboller, paprika saus
Brokkoliblanding, stuede poteter
Eplegrøt

ONSDAG
Ertesuppe m/ lettsaltet svin

Kirsebærkompott

TORSDAG
Sosekjøtt
Ertestuing, potet kokt
Nypesuppe
FREDAG
Fiskegrateng, margarin
Gulrotpuré
Potet kokt
Bringebærgelé
LØRDAG
Risgrøt
Banan
Aften: Biff Stroganoff m/ potetmos
SØNDAG
Flesk og duppe
Kålrotstappe
Kokt potet
Karamellrand

SPISEUKE 3

MANDAG
Torskefilet dampet
Bacon fett
Gulrotstuing, kokt potet
Skogsoppsuppe

TIRSDAG
Stekt pølse
Brun saus
Kålstuing, kokt potet
Mandelkjernepudding med bringbærsaus
ONSDAG
Lammefrikasse kjøtt
Lys saus
Selleri, gulrot, purre
Kokt potet
Løksuppe
TORSDAG
Seikaker
Brun saus
Rotmos
Kokt potet
Grønn ertesuppe
FREDAG
Karbonader, brun saus m/ løk
Potet kokt, blomkålblanding
Fruktsuppe
LØRDAG
Risgrøt
Banan
Aften: Kjøttsaus bolognaise m/ ratatuille, pasta
SØNDAG
Kyllingfilet grillet
Estragonsaus
Gulrot, fenikkelpuré, kokt potet
Bakte epler

SPISEUKE 4

MANDAG
Fiskeboller
Karrisaus
Amerikansk blanding
Kokt potet
Rødgrøt
TIRSDAG
Jegergryte, blomkålblanding, grønnkål
Potetmos, søtpotetsuppe
ONSDAG
Kjøttkaker, brun saus
Ertestuing, potet kokt
Sviskegrøt
TORSDAG
Ferskt oksekjøtt, sursøt løksaus
Selleri, kål
Purre, gulrot
Fersk suppe

FREDAG
Tomatsuppe
Fiskekaker
Sjysaus
Gulrot, fenikkelpure
Kokt potet
LØRDAG
Risgrøt
Banan
Aften: Fiskestuing med terteskjell
SØNDAG
Lettsaltet svinebog
Lys saus
Kålrotstappe
Kokt potet
Skogsbærkompott

SPISEUKE 5

MANDAG
Kyllinggryte eksotisk
Gurot duo, ris
Bjørnebærgrøt
TIRSDAG
Torskefilet dampet, rekesaus
Gulrotstaver, potet
Spinatsuppe
ONSDAG
Gulasj
Eplegrøt

TORSDAG
Skinkegrateng, margarin
Brokkoli, ertepurrè, potet
Rompudding

FREDAG
Kjøttpudding
Soppsaus
Viltblanding, potetmos
Minestronesuppe
LØRDAG
Risgrøt
Banan
Aften: Karbonader m/ potetsalat
SØNDAG
Lammefrikadeller
Urtesaus
Stekte rotgrønnsaker
Kokt potet
Sjokoladepudding