Klinisk ernæringsfysiolog ved virksomhet Ernæring og Kjøkkendrift arbeider ut mot kommunen og bistår med undervisning og kostholdsveiledning til grupper. Virksomheten tilbyr også undervisning og veiledning innen hygiene og mattrygghet.

Kostholdsveiledning

  • Klinisk ernæringsfysiolog er autorisert helsepersonell og kan bistå med undervisning og kostholdsveiledning til grupper.
  • Aktuelle emner kan for eksempel være:
  • Kostråd og næringsstoffanbefalinger til ulike grupper
  • Sykdomsrelatert underernæring
  • Kosthold ved forskjellige sykdommer
  • Råd ved allergi eller intoleranse

Undervisning og veiledning innen hygiene og mattrygghet

  • Hygiene under mathåndtering
  • Sykdomsfremkallende bakterier som kan forårsake matforgiftning
  • Vekstvilkår for bakterier
  • Temperaturstyring
  • Forebyggende tiltak
  • Innføring i internkontroll (IK-Mat)


Ta kontakt ved ønske om undervisning eller veiledning. 

E-post: Drammen.kjokken@drammen.kommune.no