Kurs og veiledning

Klinisk ernæringsfysiolog ved virksomhet Ernæring og Kjøkkendrift arbeider ut mot kommunen og bistår med undervisning og kostholdsveiledning til grupper. Virksomheten tilbyr også undervisning og veiledning innen hygiene og mattrygghet.

Kostholdsveiledning

  • Klinisk ernæringsfysiolog er autorisert helsepersonell og kan bistå med undervisning og kostholdsveiledning til grupper.
  • Aktuelle emner kan for eksempel være:
  • Kostråd og næringsstoffanbefalinger til ulike grupper
  • Sykdomsrelatert underernæring
  • Kosthold ved forskjellige sykdommer
  • Råd ved allergi eller intoleranse

Undervisning og veiledning innen hygiene og mattrygghet

  • Hygiene under mathåndtering
  • Sykdomsfremkallende bakterier som kan forårsake matforgiftning
  • Vekstvilkår for bakterier
  • Temperaturstyring
  • Forebyggende tiltak
  • Innføring i internkontroll (IK-Mat)


Ta kontakt ved ønske om undervisning eller veiledning. 

E-post: Drammen.kjokken@drammen.kommune.no