Hamborgstrøm bo- og servicesenter ligger sentralt i kommunedel Bragernes og Øren. Hamborgstrøm bo-og servicesenter ligger flott til med nærhet til Drammenselva og fine turmuligheter. Det er kort vei til sentrum med kafeer og butikker. Sykehjemmet ble som det første sykehjemmet på Østlandet sertifisert som livsgledesykehjem. Hamborgstrøm bo-og servicesenter ligger i kommunedel Bragernes.

Hamborgstrøm bo-og servicesenter skal være et godt sted å bo. Vi ønsker å skape et godt og trivelig miljø, der beboerne bevarer best mulig av egne ressurser og kan ta egne valg.

Livsgledehjem

Logo Livsglede for eldre

Drammen kommune samarbeider med stiftelsen Livsglede for Eldre. De fleste av kommunens sykehjem er sertifisert som Livsgledehjem.

Konseptet Livsgledehjem går ut på at virksomheten lager et system for å oppfylle ni livsgledekriterier som ivaretar beboernes sosiale,kulturelle og åndelige behov. De ansatte jobber systematisk med å skape et meningsfullt innhold i beboernes hverdag uavhengig av hvem som er på jobb.

Har dere behov for å samles, enten det gjelder møtelokaler, feiring eller andre anledninger – vi leier gjerne ut lokaler. Ta kontakt med resepsjonen.

Servicetilbud

Kafeteriaen

Kafeteriaen er nyoppusset, med hyggelige sitte- og spisegrupper. Kafeteriaen har utgang til en koselig hage. 

Frisør og fotpleier

Det er frisør og fotpleier på bo- og servicesenteret som du kan benytte deg av. Time bestilles direkte hos frisør/fotpleier. Personalet kan være behjelpelig med dette. Betaling skjer direkte til frisøren/fotpleieren.

Ledelse og avdelinger

  • Virksomhetsleder:

Telefon

32 04 78 00

E-post

Besøksadresse

Øvre Storgate 96
3018 Drammen