Konnerud bo- og servicesenter ligger sentralt i kommunedel Konnerud og Skoger vest. Konnerud bo- og servicesenter/sykehjem ligger naturskjønt til på Konnerud, rett ved marka med idrettsanlegg, skiløyper og Svensedammen. Her er det fine turmuligheter.

Bo- og servicesenteret har et stort uteområde med fin uteplass, gapahuk og stor plen. Det er også kort vei til Konnerudsenteret hvor det er et utvalg butikker og bank.

Sykehjemmet har 37 rom. Det er 6 rom i 1. etg. og 31 rom i 2 etg. Dagsenter har også lokaler på sykehjemmet og det samme har hjemmetjenesten på Konnerud.

Livsgledehjem

Logo Livsglede for eldre

Drammen kommune samarbeider med stiftelsen Livsglede for Eldre. De fleste av kommunens sykehjem er sertifisert som Livsgledehjem.

Konseptet Livsgledehjem går ut på at virksomheten lager et system for å oppfylle ni livsgledekriterier som ivaretar beboernes sosiale,kulturelle og åndelige behov. De ansatte jobber systematisk med å skape et meningsfullt innhold i beboernes hverdag uavhengig av hvem som er på jobb.

Servicetilbud

Kafeteriaen

Kafeteriaen er en fin møteplass. Den er åpen:

  • hverdager: 10:30 – 14:30
  • lørdag/søndag: 12:00 – 14:30.

Her er det mulighet for å få kjøpt, drikke, smørbrød, kake og middag.

Frisør og fotterapeut

Det er frisør og fotterapeut ved bo- og servicesenteret som pasientene kan benytte seg av. Time bestilles direkte hos frisør/fotterapeut. Personalet kan være behjelpelig med dette. Betaling skjer direkte til frisøren/fotterapeuten.

Ledelse 

  • Fung. virksomhetsleder: Randi Håkonsen, 918 78 098/32 04 76 50
  • Avdelingsleder Konnerud bo- og servicesenter: Lin-Meret Carlsen tlf 969 40 237
  • Avdelingsleder hjemmetjenesten: Idun Hovde Jahren, tlf 410 04 339

Telefon

32 04 90 00

E-post

konnerud.hso@drammen.kommune.no

Besøksadresse

Torsbergveien 8
3032 Drammen