Marienlyst idrettspark

Marienlyst idrettspark ligger sentralt på Strømsø med blant annet utendørs friidrettsanlegg, kunstisbane og fotballbane. Drammenshallen og Drammensbadet ligger i nærheten av idrettsparken. 

Anleggene i idrettsparken

  • Marienlyst fotballstadion (Gamle Gress)
  • Marienlyst friidrettsstadion med servicebygg for friidrett 
  • Marienlyst gress som ligger i friidrettsstadion 
  • Marienlyst kunstgress/ kunstis 

Kunstisbanen

Så fort været tillater det åpner vi banen. Dette skjer tidligst i uke 44. Banen er åpen til og med uke 10, med vær forbehold.

I utgangspunktet er bane C åpen for publikum mandag-fredag fra kl.10.00-22.00, dersom det ikke er arrangement eller trening. Bane C er området nærmest jernbanelinjen. 

Hele banen er opptatt under Drammen Skøiteklubb sine treninger tirsdager og torsdager kl.18.00-19.15, onsdag kl.16.30-17.30 og lørdager kl.09.00-10.00.

Hele kunstisbanen er åpen for publikum lørdag kl.13.00-15.30 og søndag kl.12.00-15.00.

Av sikkerhetsmessige grunner er det ikke tillatt å være på banen under vanning.

Låne utstyr

Finn frem skøytene, men husk nødvendig sikkerhetsutstyr, som hjelm. Har du ikke skøyter, låner en del klubber ut dette. Du kan også låne utstyr ved BUA MjøndalenBUA Svelvik og Skattkammeret Strømsø

Friidrettsstadion

Marienlyst friidrettsstadion brukes av IF Hellas, IF Sturla friidrett på kveldstid. Friidrettsstadion er forbeholdt organisert trening kl. 17-20 fra mandag til torsdag. Drammen Videregående skole og Marienlyst skole bruker anlegget på dagtid.

Fotballstadion

Marienlyst Fotballstadion er hjemmebane for Strømsgodset toppfotball.

Det er gjort tiltak for å hindre spredning av gummigranulat på Marienlyst kunstgressbane, blant annet børster til bruk av brukerne og informasjonsskilt.

Granulat fester seg lett til klær og havner i strømper og sko. Det er derfor viktig at brukere av banen benytter børstene som er utplassert.

I Marienlyst idrettspark ligger også kommunens største idrettshall, Drammenshallen, Turnhallen samt Drammensbadet KF.

Nøkkelinformasjon

  • utendørs friidrettsanlegg
  • kunstisbane
  • fotballbane

Besøksadresse

Schwartz gate 6
3044 Drammen