G60 er et kulturhus for ungdom i alderen 13–20 år. Her kan du komme om du ønsker å møte venner, spille Playstation, lage film, fotografere, lage musikk, øve med bandet ditt, spille inn musikk i studio, danse bli med på kreative kurs eller gå på konsert.

Vi har oppholdsrom/kafé og kjøkken, bandøvingsrom, to musikkstudio, dansesal, film- og fotoutstyr, fotostudio, media- og klipperom, møterom og konsertscene. Huset er ungdommens eget, og DU er med på å bestemme hva som skal skje hos oss!

Sommeraktiviteter 2021

Uke25

Danse workshop i forskjellige dansestiler
Kursene er gratis for ungdom mellom 13-19 år.

Uke26

Gratis workshop i lydstudio! Workshopen er gratis og for alle i alderen 13-19år. Det trengs ingen forkunnskaper for å delta, og det er ikke nødvendig å spille noe instrument eller synge. Det går an å komme og lære alt fra hvordan du lager beats eller komposisjoner, til hvordan man mikser og produserer musikk.

Uke 31

Workshop i fotografering for alderen 13-19 år
Deltagerne vil få individuell oppfølging av en profesjonell fotograf som vil lære deg hvordan du tar de beste bildene. Det vil bli gitt praktiske oppgaver som både utfordrer og inspirerer deg til å bli en bedre fotograf, uansett nivå.

Ta med deg eget speilreflekskamera eller mobilen og bli med på en kreativ og morsom workshop.

Nøkkelinformasjon

G60 er et rusfritt tilbud der det alltid er voksne til stede.

Stikk innom, ring eller besøk oss på Facebook for oppdatert info, booking av øvingsrom, leie av scene og påmelding til workshops.

Instagram: @g60ungdom
Snapchat: @g60ungdom

G60 arrangerer

Åpningstider

Man–tors: 16.00–22.00
Fre–søn: Stengt

E-post

g60@drammen.kommune.no

Besøksadresse

Union, Grønland 60
3045 Drammen