Neon junior- og ungdomsklubb

Neon er et oppholdssted for deg som er ung, og en mulighetenes arena hvor du kan få inspirasjon, veiledning og gjennomføringskraft til å realisere det du drømmer om.

Hit kan du komme etter skoletid for å henge med venner, få et gratis måltid, leksehjelp, og ikke minst kaste deg ut i spennende aktiviteter!

Her møter du alltid engasjerte voksne som brenner for å gi deg støtte og veiledning til å realisere det du tror på og drømmer om.

Nøkkelinformasjon

  • Neon er en trygg og god arena, med dyktige miljøarbeidere og profesjonelle kursholdere. Vi er en møteplass for alle, og du kan komme hit for å være med venner, spille Playstation, bordtennis, høre på musikk eller være med på kurs og aktiviteter.
  • Alt på Neon er gratis og alle som besøker oss får mat. Vi tilbyr ulike aktiviteter som film og foto, musikkstudio, dans, PC gaming, playstation/nintendo/X-box, masse forskjellig håndarbeid og trening. Og vi har ulike arrangementer og konserter gjennom hele året!
  • Neon er et sted hvor ungdommene skal føle seg hjemme. Du skal være med på å bestemme og forme hva du ønsker av aktiviteter og tilbud.

Åpningstider

Mandag:
Juniorklubb kl. 14:15 - 17:30
4. - 7. trinn

Tirsdag:
Juniorklubb kl. 13:15 - 17:30
4. - 7. trinn

Onsdag:
Ungdomsklubb 15:00 - 20:30
8. trinn til 18. år

Torsdag:
Guttekafe og Jentekafe kl. 15:00 - 20:00

Telefon

40801490

Besøksadresse

Laurits Grønlandsvei 21
3035 Drammen