Nå åpner Grev Wedel p-hus for de med leieavtale

Fredag 1. september åpnes Grev Wedel p-hus for kunder som hadde leieavtale før parkeringshuset ble stengt etter at en utkjøringsrampe falt ned. I slutten av september vil ordinære kunder som ønsker korttidsparkering også kunne parkere i parkeringshuset.

Sist endret:

Fasadebilde av Grev Wedel p-hus.
Grev Wedel p-hus åpnes fredag 1. september for kunder som tidligere har hatt leieavtale. P-huset åpnes for ordinær parkering senere i september.

Etter at underdekket til utkjøringsrampen falt ned i slutten av november i fjor, har parkeringshuset måttet holde stengt mens sikkerhetsgjennomganger og utbedringer har pågått. Ny rampe og mye forebyggende betongrehabilitering er nå ferdig, men det gjenstår noe overflatebehandling av parkeringsdekkene samt oppmerking av selve parkeringsplassene. 

Det er Drammen Eiendom KF som er eier av p-huset og har vært ansvarlig for gjennomføring av nødvendige utbedringer. Det har vært foretatt grundige undersøkelser av kjøreramper og parkeringsdekker og det har hele tiden vært et overordnet fokus på sikkerhet.  

 - Vi er godt fornøyde med at vi nå kan gi grønt lys for åpning av et sikkert parkeringshus. All rehabilitering er ferdig, men det gjenstår ennå noe arbeid med legging av epoxy og oppmerking av parkeringsdekker. Det vil derfor være nødvendig med avstenging av noen parkeringsplan enkelte dager i en kort tid fremover mens dette ferdigstilles, forteller daglig leder i Drammen Eiendom KF, Gjermund Riise Brekke. 

Claus Mølbach-Thellefsen, daglig leder i Dpark, er glad for at p-huset nå kan åpne.

- Vi er glade for å kunne ønske våre kunder velkommen tilbake og at parkeringshuset nå er friskmeldt og i ferd med å bli ferdigstilt. I første omgang ønsker vi våre avtalekunder velkommen tilbake fredag 1. september, og noe senere i september regner vi med ordinær drift og kunne ønske alle som vil benytte parkeringshuset velkommen tilbake, sier Claus Mølbach-Thellefsen.