RSS-feed for aktueltsaker

Rødt tiltaksnivå på skolene én uke til

Det er gjort en ny vurdering av nivået på smitteverntiltakene i barnehager, barneskoler, ungdomsskoler og videregående skoler i Drammen kommune. Tiltaksnivåene vil forbli uendret til og med fredag 22. januar.

Rødt tiltaksnivå på skolene én uke til

Flere kan vaksineres enn først antatt

Flere enn først antatt kan få korona-vaksine av tildelingen Drammen kommune fikk for uke 2 og 3. Det er et større antall vaksinedoser på vei i uke 4. Denne uken starter også vaksinering av helsepersonell.

Flere kan vaksineres enn først antatt

Følg møte i ditt nærutvalg

Denne og neste uke vil det blir møter i alle ti nærutvalg i kommunen. – Det er godt å være skikkelig i gang.

Følg møte i ditt nærutvalg

Er du pårørende til noen over 75 år som ønsker koronavaksine?

I disse dager er det mulig for personer over 75 år å registrere om de ønsker å ta koronavaksine eller ikke. Ikke alle har de digitale ferdighetene eller mulighetene til å gjøre dette selv, så for at flest mulig skal registrere sin interesse for vaksine, håper vi at du som pårørende vil hjelpe.

Sist endret:

Er du pårørende til noen over 75 år som ønsker koronavaksine?

Vær varsom på islagte vann

Enten du er på tur til fots, på ski eller skøyter, skal du vite at det kan være utrygt å ferdes på islagte vann, blant annet i Drammensmarka.

Vær varsom på islagte vann

Prioriteringslisten for vaksinering av helsepersonell er klar

Fra og med uke 2 starter vaksineringen av helsepersonell i Drammen kommune. Rådmannen har nå etter anbefaling fra smittevernrådet med smittevernoverlegen i spissen besluttet rekkefølgen for vaksineringen av de ulike gruppene innenfor helse- og omsorgssektoren i kommunen.

Prioriteringslisten for vaksinering av helsepersonell er klar

Turalternativer i Drammensmarka

Oppdagelsestur på ski? Hva med å gå i nye og ukjente løyper denne helga og i ukene som kommer? Nye opplevelser kan dukke opp over neste bakketopp og rundt neste sving.