RSS-feed for aktueltsaker

20 nye koronasmittede i Drammen

Det er påvist 20 nye tilfeller av koronasmitte hos personer bosatt i Drammen kommune i løpet av det siste døgnet. Til sammen har 482 personer som er bostedsregistrerte i Drammen kommune, så langt fått påvist koronasmitte. 16 personer er døde etter å ha fått påvist koronasmitte. På denne siden gir kommunen oppdateringen av hvordan koronasmitten utvikler seg blant kommunens innbyggere.

Skatteetaten overtar skatteoppkrevingen

Fra 1. november 2020 overtar Skatteetaten ansvaret for skatteoppkreveroppgavene fra kommunen. Etter denne datoen er det ikke lenger skatteoppkrever (kemner) i kommunen.

Gjennomføring av politiske møter

Fra og med oktober og framover vil politiske møter foregå både i Drammen og Mjøndalen, og mange vil skje digitalt. Kommunenes digitale plattform sørger for at mange av møtene blir tatt vare på og kan ses i etterkant.

Bærekraftpris til Godt Vann Drammensregionen

Godt Vann Drammensregionen (GVD) er tildelt Bærekraftprisen for 2020. Prisen deles ut av Norsk Vann som representerer 320 kommuner med nærmere 96 prosent av landets innbyggere.