RSS-feed for aktueltsaker

Drammen og Lier ber om en ny vurdering

Regjeringen innførte forskrift om regionale koronatiltak i store deler av Viken, blant annet Asker, Bærum og Øvre Eiker, med virkning fra fredag 3. desember. Både Drammen og Lier har nå bedt nasjonale myndigheter om å vurdere på nytt om disse to kommunene også skal være omfattet av tiltakene i forskriften.

Drammen og Lier ber om en ny vurdering

Starter jevnlig testing av skoleelever

For å dempe smittespredningen blant uvaksinerte og delvaksinerte barn og unge, starter nå Drammen kommune med jevnlig testing av skoleelever i 5.-10. trinn. Disse aldersgruppene utgjør en betydelig andel av dem som smittes.

Sist endret:

Regjeringen innfører nye nasjonale tiltak

Regjeringen innfører flere nasjonale tiltak for å ha kontroll på pandemien. Det aller viktigste er at folk over 65 år får en oppfriskningsdose så fort som mulig.

Sist endret:

Visste du at røykvarsleren går ut på dato?

Røykvarslerdagen 1. desember markerer inngangen til høysesongen for branner. Det finnes cirka 10 millioner røykvarslere i norske hjem, men mange vet ikke at de har begrenset levetid.

Sist endret:

Visste du at røykvarsleren går ut på dato?

Finalistene til Frivillighetsprisen 2021

49 nominerte til Frivillighetsprisen har blitt til 10 finalister. Søndag 5. desember, på FNs internasjonale dag for frivillig arbeid, skal finalistene hedres og Frivillighetsprisen for 2021 deles ut.

Finalistene til Frivillighetsprisen 2021

Besøk kommunens digitale kunstsamling

Kunstskatter i kommunens eie legges inn i Digitalt museums kunstbase. Gjenstander digitaliseres og blir gjort mer tilgjengelig for publikum.

Besøk kommunens digitale kunstsamling

Samlet gode ideer for å få alle med

I Drammen kan alle mellom 6 - 18 år få 1000 kroner i halvåret for å bli med på fritidsaktiviteter gjennom fritidskortet. Men får vi alle med? Med dette spørsmålet som utgangspunkt, var rundt 50 engasjerte deltagere samlet til ALLEMED-dugnad på Union scene onsdag 24. november.

Samlet gode ideer for å få alle med

USN går nye veier sammen med skoler i Drammen

Universitetet i Sørøst-Norge (USN) går nye veier i lærerutdanningen. Samarbeid med Øren skole og Marienlyst ungdomsskole gir studentene en ny dimensjon i sin profesjonsutdanning.

USN går nye veier sammen med skoler i Drammen

Fire av kommunens vakre hager premiert

Fire hager i Drammen er så fine at de virkelig fortjener oppmerksomhet. De grønne fingrene mottok onsdag 24. november en messingplakett, diplom og blomst i storstua i Drammen rådhus.

Fire av kommunens vakre hager premiert