RSS-feed for aktueltsaker

Gi innspill til bruk av fremtidens barnehage- og skolebygg

Hvordan skal kommunale barnehage- og skolebygg utvikles og brukes de neste årene? Rådmannen har nå kommet med sitt forslag. Blir planen vedtatt kan du som innbygger komme med innspill og kommentarer til handlingsplan for utvikling og bruk av barnehage- og skolebygg fra 19. oktober.

Gi innspill til bruk av fremtidens barnehage- og skolebygg

Ta influensavaksinen hvis du er i en risikogruppe

Du bør ta vaksinen hvis du er 65 år eller eldre, er gravid eller har en kronisk sykdom. Vaksinen gis hos fastlegen din. Er du over 65 år kan du også ta vaksinen under kampanjedagene ved vaksinesenteret i Thamsgate i uke 44.

Ta influensavaksinen hvis du er i en risikogruppe

Nå kan du søke støtte til nærmiljøtiltak

Har du en idé som vil gjøre nærmiljøet ditt bedre? Som en del av områdesatsingen på Strømsø lyses det nå ut tilskuddsmidler til nærmiljøtiltak i kommunedel 7. Søknadsfristen er 1. november.

Nå kan du søke støtte til nærmiljøtiltak

Dette skjer i høstferien

Nå er det snart høstferie og du trenger ikke å reise langt for å ha en innholdsrik og morsom uke! Det er åpne svømmehaller og bibliotek, i tillegg til andre spennende aktiviteter.

Dette skjer i høstferien

Sprenger brufundamenter i elva

Fundamentene som står igjen etter Bybrua i Drammenselva skal sprenges bort. I den korte perioden det sprenges, sørger vakter for at folk ikke står for nære, og den midlertidige gangbrua stenges.

Sprenger brufundamenter i elva

Lengre svartid på e-post

Det kan gå lenger tid for å få svar på e-post sendt til kommunen 26. september til 7. oktober. Årsaken er at kommunen bytter et internt system.

Lengre svartid på e-post