RSS-feed for aktueltsaker

Vaksineringen vil pågå gjennom hele sommeren

I ukene som kommer fremover, ventes det store leveranser av vaksinedoser til kommunene. Planen er at alle innbyggere over 18 år skal få første vaksinedose innen utgangen av juli, før det settes i gang vaksinering med andre dose for innbyggere mellom 18 og 64 år uten underliggende sykdommer.

Vaksineringen vil pågå gjennom hele sommeren

Gult tiltaksnivå for alle skoler fra mandag 10. mai

De fleste skoler i Drammen har vært på gult nivå siden 3. mai. Når Galterud skole, Fjell skole og Danvik skole går over fra rødt til gult nivå mandag 10. mai, vil alle skolene i Drammen være på samme tiltaksnivå.

Har testet over 100 000 siden høstferien

På hardt betonggulv iført tett smittevernutstyr har ansatte utført over 104 595 koronatester fra høstferien i uke 40 og fram til nå. 15. mars ble det testet rekordmange 1 431 personer på én dag.

Har testet over 100 000 siden høstferien

Bruker Drammenshallen av kapasitetshensyn

En tid framover vil vaksinering mot korona skje i Drammenshallen for innbyggere i Drammen kommune. De som har time til dose to i Ebbestadhallen og Samfunnshuset i Mjøndalen opprettholder sine avtaler der.

Bruker Drammenshallen av kapasitetshensyn

Rødt tiltaksnivå ved Danvik skole ut uke 18

Danvik skole har på grunn av et smitteutbrudd vært stengt de tre siste dagene. Det er nå besluttet at fra og med mandag 3. mai blir det rødt nivå ved skolen. Rødt tiltaksnivå vil vare ut uke 18.

Programmet til Kulturytring Drammen lansert

Om snaue to måneder er det endelig klart. Fra 21. til 23. juni 2021 samles hele det norske kulturlivet for aller første gang til samtaler og debatt om kunst- og kulturpolitikk under Kulturytring Drammen. I dag lanseres de første programpostene for det som skal bli kulturens variant av Arendalsuka.

Programmet til Kulturytring Drammen lansert

Bibliotekene åpner igjen

Torsdag 29. april åpner bibliotekene i Mjøndalen, Svelvik og Drammen igjen. Meråpent vil også bli tilgjengelig fra samme dag.

Bibliotekene åpner igjen