RSS-feed for aktueltsaker

– Velkommen til en spennende læretid!

Mandag kunne ordfører Monica Myrvold Berg ønske kommunens nye lærlinger velkommen til deres første dag på jobb. I år starter 69 lærlinger innen fire ulike fag sitt læreløp.

God start i barnehagen

Ansatte i private og kommunale barnehager står klare for å ta imot ca. 850 nye barn og sørge for en god start i barnehagen. Mandag 3. august markerer starten på nok et nytt barnehageår. På grunn av pandemien er det fortsatt smitteverntiltak å forholde seg til.

208 har fått påvist koronasmitte i Drammen

208 personer som er bostedsregistrerte i Drammen kommune, har så langt fått påvist koronasmitte. På denne siden gir kommunen oppdateringen av hvordan koronasmitten utvikler seg blant kommunens innbyggere. Fra juli og fram til midten av august rapporteres det hver mandag.

Sist endret:

Nå kan du låne elsykkel i Svelvik

Buskerudbyen og Drammen kommune har åpnet sitt tredje elsykkelbibliotek. Fra 31. juli kan du også låne elsykkel i Svelvik. For en hundrelapp kan du prøve ut en elsykkel i 12 dager.

Sist endret:

Lørdag kan du kjøre Spiralen igjen

Arbeidet med oppgradering av Spiralen er ikke helt ferdig, men fra 1. august kan du endelig kjøre opp til Spiraltoppen igjen.

Kan tilby undervisning på over 25 språk

Mens andre skoler har tatt ferie, har det ved Drammen voksenopplæring vært stor aktivitet. Motiverte deltakere på kurs i samfunnskunnskap har de to siste ukene gjennomgått 50 timers opplæring, og fått undervisning på et språk de forstår.

Må stenge tidligere

Kommunestyret har vedtatt at alle serveringssteder med skjenkebevilling i Drammen kommune inntil videre må stenge senest klokken 01.00.