RSS-feed for aktueltsaker

Kommer du fra vinterferie?

Mange kommuner har høyere smittetrykk enn Drammen nå. – Derfor ønsker vi at alle som har vært på reise i vinterferien tar koronatest. Dette betyr IKKE at du automatisk skal i karantene, sier kommuneoverlegen.

Sist endret:

Kommer du fra vinterferie?

9. klassinger arrangerte gjestebud

Når ungdom stiller andre unge spørsmål om hvordan de vil ha det i kommunedelen sin, får de svar. Derfor har to 9. klassinger ved Kjøsterud skole nå arrangert gjestebud. Svarene kommer godt med når politikerne ønsker seg innspill til kommuneplanens samfunnsdel.

Drammensbadet åpnet torsdag 4. mars

Siste runde med prøvesvar kom onsdag 3. mars, og viser at badet nå endelig er kvitt bakterien Pseudomonas aeruginosa.

Sist endret:

Barnehage stengt på grunn av koronasmitte

Det er påvist smitte ved St. Hansberget barnehage. Som følge av dette er to avdelinger satt i karantene. Barnehagen holdes stengt midlertidig ut uken.

IMDi med flerspråklig koronainformasjon

Regjeringens pressekonferanser og pressemeldinger skal gjøres mer tilgjengelig for dem som har andre morsmål enn norsk. Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi) oversetter og publiserer på sine nettsider fortløpende på en rekke språk.

Endringer ved teststasjonene for korona

Fra 1. mars vil teststasjonen på Sundland ha nye åpningstider og satellitten for koronatesting på Fjell avvikles fra samme dato.

Endringer ved teststasjonene for korona