RSS-feed for aktueltsaker

De nominerte til Triztan Vindtorn poesipris

Triztan Vindtorn poesipris deles i år ut for ellevte gang! De nominerte til årets pris er Torild Wardenær, Gunnar Wærness og Øyvind Rimbereid. Torsdag 23. mars blir det gratis festforestilling på Drammensbiblioteket med offentliggjøring av vinneren.

De nominerte til Triztan Vindtorn poesipris

Utbedring av Grev Wedel p-hus starter nå

I november i fjor falt utkjøringsrampen i Grev Wedel parkeringshus ned. Nå har Drammen Eiendom KF mottatt en grundig fagrapport om p-huset tilstand og kan starte utbedringsarbeidene.

Utbedring av Grev Wedel p-hus starter nå

Drammensskolen søker nye lærere

Ser du deg om etter ny jobb, og vurderer å jobbe som lærer i Drammensskolen? I disse dager søker vi etter nye lærere. Søknadsfrist er 6. februar. Bli med på laget!

Drammensskolen søker nye lærere

Nytt kommuneombud på plass

Et nytt kommuneombud er på plass i Drammen kommune. Han heter Aleksander Hamre Leet, og begynte i jobben etter nyttår. Han skal være ombud for alle innbyggerne i kommunen.

Nytt kommuneombud på plass

Høvling av gater pågår for fullt

Det er mye is og sporete veier i kommunen om dagen. Alt av maskiner og mannskap er ute og jobber. – Vi håper å være ferdig med det aller meste i slutten neste uke, sier avdelingsleder for Infrastruktur og samferdsel, Truls Rieger.

Høvling av gater pågår for fullt

Fortetting i og ved sentrumsnære områder

Det legges opp til å bygge boliger i og nært sentrum og senterområder i kommuneplanens nye arealdel. På den måten kan man bruke infrastruktur og kollektivtransport som allerede finnes, og gjøre det enklere for folk å sykle, gå eller ta buss/tog.

Fortetting i og ved sentrumsnære områder