RSS-feed for aktueltsaker

Vil bruke både BioNTech/Pfizer og Moderna som andre vaksinedose

I tiden fremover får Norge og dermed også Drammen kommune lavere leveringer av Pfizers vaksine, og et betydelig høyere antall av Moderna enn først antatt. FHI har gjort en vurdering av dette, og konkludert med at Modernas vaksine kan gis som andre dose også til dem som har fått Pfizers vaksine som første dose.

Vil bruke både BioNTech/Pfizer og Moderna som andre vaksinedose

Markerte 10 års-dagen for 22. juli

I dag, 22. juli 2021 - ti år etter terroren som rammet Norge - ble det arrangert minnemarkering på Gamle Kirkeplass i Drammen.

22. juli: Kommunens psykisk helsetilbud er tilgjengelig

I år er det ti år siden terrorangrepet i Oslo og på Utøya. Det kan være en vanskelig tid for mange. Dersom du har spørsmål eller ønsker hjelp, kan du ta kontakt med Drammen kommunes tjenester.

Kjøsterudjuvet er åpnet for ferdsel på eget ansvar

Drammen kommune har nå avsluttet sikringsarbeidet av rasstedet i Kjøsterudjuvet. Stigen i juvet er fikset og juvet er åpnet for ferdsel på eget ansvar igjen. Følg skilting og anbefalinger.

Kjøsterudjuvet er åpnet for ferdsel på eget ansvar

10 nye tilfeller av deltavarianten

Analysering av tidligere positive koronaprøver viser 10 tilfeller av deltavarianten i Drammen. Til sammen er det påvist 20 tilfeller av deltavarianten siden 5. juli.

10 nye tilfeller av deltavarianten