Skal undersøke Grev Wedel parkeringshus

Onsdag falt en rampe ned i Grev Wedel parkeringshus på Bragernes. Nå skal parkeringshuset undersøkes nøye.

Et grått parkeringshus på Bragernes med hvitt skilt på bakken foran inngangen om at det er stengt, med en trekantkjegle til høyre.
BILDE: Grev Wedel parkeringshus er stengt, foreløpig på ubestemt tid, etter at en rampe falt ned onsdag.

Parkeringshuset ble stengt etter hendelsen og vil holdes stengt en stund til. Hvor lenge det vil være stengt, avhenger av undersøkelsene som gjøres.

Vegard Aakre i Drammen Eiendom KF forteller at de har vært på befaring med Multiconsult i parkeringshuset torsdag. Multiconsult er leid inn for å lage en kartleggingsplan og deretter undersøke parkeringshuset.

– Resultatene av kartleggingen vil vise hvilke nødvendige tiltak man skal gjøre videre. Vi tar dette på alvor og ser på totaliteten, sier Aakre. 

Drammen Eiendom KF drifter også parkeringshus i Blichs gate og Thams gate. Aakre sier de vil ta en sjekk også av de to andre byggene, men at Grev Wedel p-hus skal undersøkes først. 

I Grev Wedel parkeringshus er det flere som leier parkeringsplass av Dpark AS. Daglig leder Claus Mølbach-Thellefsen forteller at de er i løpende kontakt med Drammen Eiendom for å få oversikt over situasjonen.

– Vi vil ta kontakt med kundene direkte via mail eller SMS når vi vet mer om resultatet av kartleggingen.