Gode helsevalg

I Drammen kommune er det mange gode tilbud som fremmer helsa, men alt er nok ikke like godt kjent for innbyggerne i kommunen vår. På denne siden vil mange ulike fagpersoner i kommunen dele av sin kunnskap, slik at du som innbygger kan ta gode valg som påvirker din fysiske og psykiske helse.

De viktige fastlegene

Fastlegen er viktig for mange. Særlig viktig er det hvis du har kronisk sykdom og behov for å gå ofte til legen. Visste du at det å ha samme lege over tid også øker sjansen for god helse?

Sist endret:

De viktige fastlegene

Tar du utfordringen?

De fleste av oss har følt oss ensomme i kortere eller lengre perioder. Det gjør vondt. Her kan du lese historien om hvordan 192 trappetrinn og kreative naboer ble en mulig vei til nye vennskap - og kanskje mindre ensomhet.  

Sist endret:

Tar du utfordringen?

Hvordan har du det, sånn egentlig?

Tanker om å avslutte sitt eget liv er vanligere enn du tror. Hele 1 av 20 har slike tanker i løpet av et år. Om du er bekymret for noen bør du spørre dem om hva som foregår på innsiden. Og er det vanskelig på innsiden din, våg å prate om det. Det finnes mange gode tilbud til de som sliter psykisk.

Sist endret:

Hvordan har du det, sånn egentlig?

Unngå sykdom i sommerferien

Mange setter kursen mot utlandet i løpet av sommeren. Sol, bading og opplevelser står i kø – og det er veldig kjedelig å bli syk på reisen. Derfor har vi laget en liste med gode råd du kan følge for å minimere risikoen for å bli syk. Riktig god reise! 

Sist endret:

Unngå sykdom i sommerferien

Fysisk aktivitet

Å sitte for mye stille kan gi helseplager. Derfor er det viktig å benytte alle muligheter som byr seg til å være aktiv! 

Sist endret:

Fysisk aktivitet