Sier opp leieforholdene i Grev Wedel p-hus

Forrige uke falt et bærende element til utkjøringsrampen i parkeringshuset på Bragernes ned. Grev Wedel p-hus er av sikkerhetshensyn stengt inntil videre, og Drammen parkering ser seg nødt til å si opp leieforholdene med kunder.

Parkeringsselskapet Dpark AS og Drammen Eiendom KF, som er gårdeier, vil sikre at parkeringshuset er trygt for de som bruker det. Derfor skal det gjøres grundige undersøkelser av Grev Wedel p-hus etter hendelsen med utkjøringsrampen onsdag forrige uke. Det er uklart hvor lenge parkeringshuset må holde stengt, og derfor ser Dpark seg dessverre nødt til å si opp leieavtaler.

– Vi har stor forståelse for at denne situasjonen kan by på utfordringer, sier daglig leder Claus Mølbach-Thellefsen i Dpark.

Får tilbud om midlertidige plasser

Tirsdag ettermiddag ble kunder med leieforhold i Grev Wedel p-hus varslet om oppsigelsen. Det gjelder rundt 300 kunder. Samtidig fikk kundene informasjon om at de får tilbud om midlertidige plasser gratis ved tre andre parkeringsområder sentralt på Strømsø i oppsigelsestiden.

Leieforholdene sies opp med virkning fra 1. desember, med en oppsigelsestid på tre måneder. Innbetalt leie for desember blir refundert.

Blir prioritert

Mølbach-Thellefsen forteller at dersom parkeringshuset kan åpne igjen under oppsigelsestiden, vil alle dagens avtalekunder få tilbud om å fornye avtalen sin. De vil også bli prioritert ved gjenåpning på et eventuelt senere tidspunkt.

– Vi håper at parkeringshuset kan åpne igjen så snart som mulig, men tidshorisonten er fortsatt uviss. Vi beklager ulempene dette medfører, avslutter daglig leder i Dpark.