Undersøker fortsatt Grev Wedel p-hus

Det pågår fortsatt undersøkelser etter at et bærende element til utkjøringsrampen falt ned i november. Rapporten fra undersøkelsene er ventet i januar.

Daglig leder i Drammen Eiendom KF, Gjermund Riise Brekke, forteller at parkeringshuset trolig fortsatt vil bli stengt en god stund fremover.

– Vi setter sikkerheten foran alt. Konsulentselskapet Multiconsult er leid inn for å undersøke parkeringshuset. De har gjort en del undersøkelser allerede, men må foreta noen flere nå i jula. Rapporten er forventet å være ferdig i januar. Først da vet vi hva som skjer videre med parkeringshuset, sier Riise Brekke.

Les også: Skal undersøke Grev Wedel parkeringshus

Siden det tidlig ble klart at parkeringshuset måtte holde stengt en stund, så parkeringsselskapet Dpark seg nødt til å si opp alle leieavtalene fra 1. desember. Kundene har fått tilbud om midlertidige plasser gratis ved tre andre parkeringsområder sentralt på Strømsø i oppsigelsestiden.

Daglig leder Claus Mølbach-Thellefsen i Dpark forteller at dersom parkeringshuset kan åpne igjen under oppsigelsestiden, vil alle dagens avtalekunder få tilbud om å fornye avtalen sin. De vil også bli prioritert ved gjenåpning på et eventuelt senere tidspunkt.