Tema:

Mangfold og inkludering

Små reparasjoner - store gleder

Trenger du hjelp til å få reparert noe småtteri på en bukse, en sko, noe elektronikk eller kanskje en sykkel? Lørdag gjennomføres en Fikseri-kafe på Strømsø. Målet er et fast fikseriverksted på sikt.

Globusfestivalen arrangeres på Knutepunkt Strømsø

Aldri før har knutepunktet på Strømsø vært arena for et så stort arrangement som Globusfestivalen. Lørdag 24. september fylles området med matboder, aktiviteter for barn, dans, musikk og forestilling.

Lærer om å ta egne valg

Torsdag var det en viktig samling i Drammen. Den handlet om rettigheter for mennesker med nedsatt funksjonsevne. - Dette må vi jobbe masse med videre. Dette kan vi ikke legge på hylla, sier Anette Nordskag som selv er brukerrepresentant.

Kommunen får bydelsmødre

3. mai var det duket for diplomfest i storstua i Drammen rådhus. Ordfører Monica Myrvold Berg inviterte de kommende bydelsmødrene til en høytidelig seremoni. 14 flotte kvinner som alle bor i Drammen kommune, har gått gjennom et omfattende opplæringsprogram, og kan nå endelig kalle seg bydelsmødre!

Forsterker arbeidet med å nå ut til uvaksinerte

Drammen kommune er én av ti kommuner som får ekstra midler fra nasjonale myndigheter til å styrke arbeidet med vaksinering av arbeidsinnvandrere fra østeuropeiske land. Drammen får nærmere 1,4 millioner til å styrke dette arbeidet.